Tarih: 24.01.2022 08:50

Dalkıran,Farklı Kazandı!

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Esnaf ve Sanatkârlar Odasının dünkü seçiminde izdiham yaşandı.

İpsala Esnaf ve Sanatkârlar Odasının olağan genel kurul toplantısı dün Belediye Düğün Salonunda yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.

Saat 11.00’de Başlayan genel kurulun açılış konuşmasını yapan başkan İlhan Dalkıran, yeterli çoğunluğun sağlandığını belirterek divan başkanlığına Edirne Esnaf Odası Başkanlığına Kemal Cingöz’ü, yardımcılıklarına ise Yakup Turunç, Ünal Fidan, Bülent Yetimler ve Şahin Meşe’yi önerdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal söz alarak seçimlerin hayırlı olması dileğinde bulundu. Daha sonra gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi.

Başkan İlhan Dalkıran 4 yıl boyunca yapılan çalışmaları anlatarak kısa bir süre esnaflara kendi binalarında hizmet vereceklerini ifade etti.

KORKMAZ,”DEĞİŞİM” İSTEDİ

Gündemde yer alan maddelerin okunup kabul edilmesinden sonra aday olan Volkan Korkmaz’a, söz verildi.

Korkmaz, kısa bir konuşma yaparak bayrağı İlhan başkandan devralmak istediklerini, güzel hizmetler yapacaklarını ifade etti.

DALKIRAN,”ESNAFIMIZI HİÇ YALNIZ BIRAKMADIK”

Seçimlere geçilmeden önce son konuşmayı yapan başkan İlhan Dalkıran, yaptıkları çalışmaları tek tek anlatarak göreve geldikleri günden beri hiçbir esnafı yalnız bırakmadıklarını yine aynı şekilde devam edeceklerini söyledi.

OY VERME İŞLEMİ BAŞLADI

Yoğun bir katılımın olduğu, siyasilerin ve STK’ların ilgi gösterdiği İpsala Esnaf Odası seçimlerinde oy verme işlemine başlanıldı.

DALKIRAN, FARKLI KAZANDI.

Oy verme işleminin tamamlanmasından sonra sayımlara geçildi. Yapılan oy sayımında mevcut başkan İlhan Dalkıran 424 oy alırken, diğer aday Volkan Korkmaz 163 oy aldı.10 oy geçersiz sayıldı.

Dalkıran başkanlığındaki yönetim kurulu Ramadan Karaman,Hasan Yaradılmış,Hamit Kayın,Salim Karabıyık,Ertan Koyutürk ve Osman Öz’den oluştu.

Denetim Kuruluna ise Yaşar Niyazi Aksoy,Onur Şeker ve Salih Avcı seçildiler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —