Tarih: 24.01.2018 17:43

Daha Ne Yapsın?

Facebook Twitter Linked-in

MHP İlçe Başkanı Ramazan Avkıran, Kerman’a, Destek Verdi:

MHP İlçe Başkanı Ramazan Avkıran, Belediye Başkanı Mehmet Kerman’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, inanılmaz bir performans sergilediğini ifade etti.

Gazetemiz muhabirine açıklamalarda bulunan Avkıran,”Hepimiz İpsala’da yaşıyoruz.4 yılda yapılan hizmetleri özellikle altyapı konularındaki çalışmaları hep beraber izledik. Gece-gündüz demeden nasıl bir gayret gösterildiğine şahit olduk. İpsala’nın geleceği kurtulmuştur. Bu yıl yapılacak çalışmalarla İpsala’nın çok eleştirilen ara sokaklarının çamurdan kurtarılacağına inanıyorum. İpsala’nın Bozkurt ve Köprü mahalleleri asfaltlanması mahalle sakinlerini sevindirmiştir.” şeklinde konuştu.

“DAHA NE YAPSIN”

İpsala’nın geri kalmışlığının sadece Mehmet Kerman’ın sorunu olmadığını ifade eden Avkıran,”25 yıldır yapılmayan hizmetlerin 5 yılda bitmesini istiyor bunun hesabını Kerman’dan sormaya kalkıyoruz. Bu haksızlık değil mi. Adam daha ne yapsın” diye sordu.

Avkıran, İpsala’nın 4 yılda güllük gülistanlık olmayacağını bildiğini ama gelinen noktada; birçok sorunun çözülme yolunda olduğunu kaydederek”4 yıl önceki İpsala ile 4 yıl sonraki İpsala’nın kıyaslanması gerekiyor.4 yıl önce İpsala’da inşaat sektörü durmuştu.4 yıl içinde kaç tane inşaat tamamlanmıştır. Düşünmek lazım.” dedi.

Parti olarak yanlışları söyleyeceklerini doğruları takdir edeceklerini ifade eden Avkıran,25 yıldır bir milim ileri gitmeyen İpsala’nın kımıldamaya başladığını ve bu gelişmeye destek olunması gerektiğinin altını çizdi. Mehmet Yaradılmış




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —