Tarih: 06.01.2020 09:02

Coşkulu Karşılama!

Facebook Twitter Linked-in

Belgin İba, AK Parti İpsala İlçe Teşkilatı’nı ziyaret

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, 7’inci Olağan Kongre süreci öncesinde yaptığı ziyaretler kapsamında İpsala İlçe Teşkilatı’nı ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Cumartesi saat 14.30 sıralarında İpsala’ya gelen AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ile ziyaretleri sırasında kendisine eşlik eden AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal ve il yönetim kurulu üyelerini; AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, geçmiş dönem İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, AK Parti İpsala İlçe Yönetim Kurulu üyeleri ve çok sayıda partili karşıladı.

Şubat ayında başlayacağı belirtilen AK Parti İlçe kongreleri öncesinde, ilçe teşkilatlarını ziyaretlerde bulunan AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, AK Parti İpsala İlçe Başkanlığı’nı da ziyaret etti ve yapılan çalışmaları inceledi.

“İnşallah sevinçli ve coşkulu bir kongre sürecini hep birlikte yaşarız”

Ziyaretlere ilişkin değerlendirmede bulunan Başkan İba; “Güzel bir tanışma fırsatı bulduk. Yönetim ve yürütme kurulumuzu oluşturduk, görev dağılımlarımızı yaptık. Bilindiği gibi kongre sürecindeyiz. İnşallah sevinçli ve coşkulu bir kongre sürecini hep birlikte yaşarız. Herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde, Edirne’de güzel işler yapmak için çıktığımız bu yolda yönetim kurulu üyelerimizle birlikte AK Parti İlçe teşkilatlarımızı ziyaret ettik. İlçe başkanlarımız ve yönetim kurulu üyelerimiz ile 7. olağan kongre süreci hakkında görüş alışverişinde bulunduk.” dedi.

Ayırım yapmadan Edirnelilerin gönlüne girmek ve bu bağlamda üye sayılarını arttırmak için gayretle çalışacaklarının altını çizen İba; “En çok önem verdiğimiz konuların başında devletimizin yaptığı yatırımları ve çalışmaları vatandaşlarımıza aktarmanın geldiğini teşkilat üyelerimize vurguladık.” dedi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, İpsala ziyaretinin ardından kendisine eşlik eden AK Parti Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal ve il yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Yenikarpuzlu Belediyesi’ni de ziyaret ederek, Belediye Başkanı Ufuk Atalay’dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —