Tarih: 09.12.2017 11:36

CHP’de Yeniden Uybaş.

Facebook Twitter Linked-in

Çarşamba günü yapılan CHP İlçe Kongresinde aday olan Orçun Oğuz, adaylıktan çekildiğini açıkladı. Uybaş, rakipsiz aday olarak seçimlere katıldı.

Cumhuriyet Halk Partisi İpsala ilçe teşkilatının Genel Kurulu Çarşamba günü belediye düğün salonunda gerçekleştirildi.

Saat 11.00’de yapılan yoklama da hazirun listesinin hazır olmasından kongrenin açılışı İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş, tarafında yapılarak gerekli çoğunluğun sağlandığı belirterek “Misafirlere hoşgeldiniz” dedi.

Divan kurulu başkanlığına Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan, Yardımcılığına Esetçe Belediye Başkanı İbrahim Örs, kâtipliklere ise eski ilçe başkanı Arif Hikmet Sevin ile İbriktepe Muhtarı Galip Gören seçildiler.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasından sonra gündemdeki maddelerin görüşülmesine geçildi. Mali ve Faaliyet raporlarının okunup oylanmasından dilek ve temenniler bölümüne geçildi.

Eski Milletvekilleri Bilgin Paçarız, Rasim Çakır, Kemal Değirmendereli ile şimdiki milletvekilleri Erdin Bircan, Okan Gaytancıoğlu ve il Başkanı Fevzi Pekcanlı yaptıkları konuşmalarda iktidara yönelik eleştirilerini sürdürdüler.

CHP Gençlik Kolları Başkanı Uğur Girgin’in konuşmasından sonra ilçe başkanlığına aday olan Orçun Oğuz ile Ahmet Uğraş Uybaş bir konuşma yaptılar.

OĞUZ ÇEKİLDİĞİNİ AÇIKLADI.

İlk konuşmayı Orçun Oğuz yaptı. Kendisini tanıtmasından sonra bugüne kadar yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi. İpsala, yerel iktidar konularındaki görüşlerini açıklayarak İlçe Başkan adaylığından çekildiğini açıkladı.

UYBAŞ,”HIRSIZLIĞA YETER DİYECEĞİZ”

Kongrenin son konuşmasını yapan Ahmet Uğraş Uybaş, genel olarak iktidar partisine yüklendi. Ülkedeki hırsızlığa, yolsuzluğa ve soyguna dur diyeceklerini söyledi.

YÖNETİMİNİ TANITTI.

Uybaş, konuşmasının sonunda yeniden aday olduğunu belirterek yönetim kurulu tanıttı.

Uybaş’ın tek aday olarak girdiği seçimlerde yönetim kuruluna şu isimler seçildi.

Yönetim Kurulu; 1-Özer Çınar 2-Taner Gürsu 3-Mert Boyalık 4-Hüsnü Girgin 5-Kadir Vardar 6-Ahmet Murat Gürler 7-Şükrü Çeşmeli 8-Fatma Kabataş 9-Rüveyda Erköy 10-Nurettin Kestane 11-Şeyda Gür 12-Hülya Abacı

Yedek Yönetim Kuruluna ise Mehmet Berber, İsmail Göksu, Hayriye Ak, Volkan Korkmaz, Vedat Vural, Bülent Bayar, Anıl Atlı, Abdullah Şen, Mustafa Sakarya, İsmail Aliş, Serdar Çalışır ve Nilüfer Şenel seçildiler.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —