Tarih: 19.04.2017 09:11

CHP'de Sonuçlardan Memnun Değil...

Facebook Twitter Linked-in

CHP İpsala’daki Pazar günü alınan sonuçlardan memnun olmadığını açıkladı.

CHP İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş, bir paylaşıma yaptığı yorumda “Yazacaklarım bir yönetici olarak kesinlikle mazeret değildir; İpsala CHP İlçe Başkanı olarak şahsım ve örgütüm olarak alınan oylardan biz de memnum değiliz.

Bizim de hedefimiz İpsala olarak 70 üzeri bir oy almaktı fakat merkez belediyesi ile birlikte 3 belediyesinden 2'si Akp belediyesi olan bir şehirde mücadele ettiğimizin farkına varmanızı isterim, elimizde olan belediyede de az diyebileceğimiz bir farkla öndeyiz.

Edirne genelinin yüzde 7 altında Türkiye genelinin yüzde 15 üzerinde bir oy oranı almış bulunmaktayız. Sadece bir slogan olarak Trakya böyle olmamalı, İpsala böyle olmamalı diye konuşmak yanlış bir değerlendirmedir. Lalapaşa ilçemiz Edirne'nin en düşük hayır oyu alan ilçesi olmasına rağmen alınan oy oranı sadece yüzdeye bakılarak düşük diye değerlendirilmemelidir. Her coğrafi bölgenin kendine göre değerlendirmesi farklı yapılmalıdır. Kaldı ki aldığımız oy oranı dediğim gibi bizi memnun etmemesine rağmen il başkanlığımız da dâhil olmak üzere çevremizden takdirle karşılanmıştır.

Çok zayıf kalındı! ise ancak Akp yöneticilerinin kendi belediyelerinin bulunduğu bir yerde kendi yöneticileri için kullanabileceği bir söylemdir. Daha neler yapılabilirdi konusunda hem referandum öncesi hem referandum sonrası çeşitli görüşlerimiz oldu. Onu da en kısa zamanda sizlerle paylaşırız. Mücadele ettik, savaştık, savaşmaya da devam edeceğiz!”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —