Tarih: 20.10.2017 17:12

CHP’de Mavi Liste Kazandı.

Facebook Twitter Linked-in

CHP’de İlçe merkezindeki 268 üyenin 226’sı sandık başına giderek delegeleri belirledi.

Pazar günü CHP İlçe merkezinde yapılan delege seçimlerinde İpsala Merkezde bulunan Bozkurt Mahallesi, Bayrambey Mahallesi, Köprü Mahallesi, Kapucu Mahallesi ve Saraçilyas Mahallesi Delege ve Önseçim delegelerini belirledi.

Pazar günü sabah saat 09.00’da başlayan oy verme işlemi saat 17.00’de sandıkların kapanması ile sona ererken ilçe merkezindeki 268 üyenin 226’sı sandık başına giderek delegeleri belirledi.

Saat 17.00’de sandıkların kapanmasının ardından yapılan oy sayımında 226 oyun 161’ini alan mavi liste seçimleri kazanırken beyaz liste 64 oy aldı Saraçilyas mahallesinde kullanılan bir oy ise geçersiz sayıldı.

Sonuçların açıklanmasının ardından birbirini tebrik eden İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş ile CHP İlçe Başkanı adayı Orçun Oğuz kazananın İpsala olduğunu söylediler.

CHP İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş, bunun parti içi bir yarış olduğunu ifade ederek, “kazanan CHP oldu. Ona hepimizin inancı tam. Güzel bir yarış oldu. Sonuçların herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

CHP İlçe Başkan Adayı Orçun Oğuz da CHP’nin ülkemizde parti içi demokrasiyi, parti içi muhalefeti kurumsallaştıran bir  organizasyon olduğunu kaydederek, “o nedenle bu sonuçların partimize birlik beraberlik getirmesini diliyorum. Merkez ilçe seçimlerimizin partimize hayırlı olmasını diliyorum. İpsala genelindeki delegasyonun yüzde 20’sini etkileyen bir delege seçimi yapıldı. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Burada tek kazanan Cumhuriyet Halk Partisi oldu.” Şeklinde konuşarak herkese teşekkür ettiğini belirtti.(Yeni Gazete)

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —