Tarih: 11.08.2017 16:36

CHP Sandık Başına Gidiyor...

Facebook Twitter Linked-in

CHP İpsala İlçe Teşkilatı 134 ilçe delegesi,14 doğal delege ve 201 önseçmen için sandık başına gidecek.

CHP İpsala İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş parti teşkilatının kongre takviminin 28 Ağustos tarihinde yapılacak Fatih Mahallesi(Ahırköy),Korucuköy, Sarpdere ve Kumdere köylerindeki delege seçimleri ile start alacağını söyledi.

CHP İpsala İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş, partilerinde olağan kongre sürecinin başladığını belirterek , “Delege seçimlerimiz, ilçe başkanlığı ve il başkanlığı seçimlerimiz en nihayetinde de olağan kurultayımız gerçekleşecektir.
 Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İlçe Başkanlığı olarak bizler de kongre delege seçimlerimize ilişkin takvimimizi belirlemiş bulunmaktayız ve bu takvimi tüm üyelerimizle paylaşmak istedik. Takvimde zorunlu bir değişiklik olması halinde de yine İlçe Başkanlığımızca üyelerimize bilgi verilecektir” dedi.
  KONGRE TARİHİ DAHA SONRA BELİRLENECEK

İlçe Kongresinin tarihinin İl Başkanlığı ve diğer İlçe Başkanlıkları ile yapacakları görüşmeler neticesinde belirleneceğini söyleyen Uybaş, “bu hususa ilişkin açıklama da ilçe başkanlığımızca yapılacaktır. Şimdiden partimize hayırlı olmasını temenni ederiz.” Diyerek kongre takvimini şu şekilde açıkladı:
CHP İpsala İlçe Başkanı Ahmet Uğraş Uybaş,134 İlçe Kongre Delegesi, 14 Doğal Delege ve 201 Önseçmen seçiminin yapılacağını söyledi.

18 Eylül tarihinde Tevfikiye, Karağaç ve İbriktepe’de yapılacak seçimlerle takvimin sona ereceğini ifade eden Uybaş’ın yeniden aday olup olmayacağı konusunda önümüzdeki günlerde açıklama yapması bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —