Tarih: 10.06.2021 19:24

CHP İlçe Başkanı Uybaş,İstifa mı Etti?

Facebook Twitter Linked-in

CHP İpsala ilçe başkanı avukat Ahmet Uğraş Uybaş,sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile belediye yönetimine sert eleştiriler yöneltti.

"Bilindiği üzere bir gün önce İpsala'mıza, İzmir Büyükşehir Belediyemizden hibe olarak kazandırılan Otobüsümüz İpsala Belediyemize teslim edildi.

Bu hususa dair her ne kadar İpsala Belediye Başkanımız Abdullah Naci Ünsal sosyal medya hesabı üzerinden ayrıntılı bir teşekkür yayınlamışsa da, ben de eksik kalan (veya bilerek adı, namı anılmayan) birkaç teşekkürü tamamlamak istedim.

Öncelikle ilçemize bu katkının sağlanmasında, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer ve ekibiyle temas kuran, İpsala Belediyemize bu konuda destek veren, hibe fikrini belediye başkanımızla paylaşan, başta Cumhuriyet Halk Partisi Keşan Belediye Meclis Üyesi Sayın Aladdin Öztürk'e,

 Her türlü iyiniyetli fikir, görüş ve katkılarını sunan Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İlçe Yönetim Kurulu Üyesi yol arkadaşlarıma, 

 Cumhuriyet Halk Partisi İpsala Belediye Meclis Üyeleri Sayın Gürel Kale ve Sayın Volkan Korkmaz'a 

 Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İl genel Meclis Üyesi Sayın İsmail Aliş'e ayrıca teşekkür ederim. 

Tabi belediye başkanımızca yayınlanan bu teşekkür metninde Cumhuriyet Halk Partisinin geçmemesi ve bu işin olmasında gerçekten emeği olan kişlerin isminin anılmaması şaşırttı mı? Şaşırtmadı. Hizmet bir yarıştır, bizler sadece bir ilçe başkanlığıyız, İpsala'mıza ne katkı sağlayabiliriz düşüncesiyle hareket ettik ve ne mutlu ki, küçük de olsa İpsala'mıza bir katkımız oldu. Bu bize yeter. 

Fakat bu metni bilerek bu şekilde hazırlayan, '' her işten sorumlu'' belediye başkan yardımcısının kim olduğunu da çok iyi bilmekteyiz. Bu kişi daha birkaç ay önce Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanlarından Sayın Deniz Baykal'a hakaretler ve burada söylemekten imtina edeceğim suçlamalarda bulunan, CHP Edirne İl Disiplin Kuruluna kesin ihraç istemiyle sevk ettiğimiz fakat İl Disiplin Kurulunun nedense ''kınama'' cezasıyla partimize iade ettiği kişidir. 

Bugün gelinen nokta küçük bir alınmanın abartılması değil, iki yılı aşkın süredir, sistemli bir şekilde Cumhuriyet Halk Partisi İpsala İlçe Başkanlığı üzerine oynanan bir tiyatronun sonucudur. Ben bu zamana kadar Millet İtiifakına ve Millet İttifakının ilkelerine her zaman riayet etmiş bir yöneticiyim, bundan sonra da partimiz içerisinde hangi görevde olursam olayım bu ilkeler ışığında mücadeleye devam edeceğim. 

Yönetim Kurulumuz ile bir araya gelip tüm konulara ilişkin daha ayrıntılı bir değerlendirme ve açıklama yapacağız. Bugün için sadece İl Disiplin Kurulumuza İpsala İlçe Başkanlığımızın anahtarlarını gönderiyorum. Genel Başkanımıza söylenenleri, bize bu muameleyi hak görenleri, kınamayla örtbas ettikleri kişilere göndersinler, onlar da partimizin yönetimini ve sorumluğunu üzerine alsın. Saygılarımla."

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —