Tarih: 15.04.2019 11:22

Cezaevinden Muhtar Seçildi

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart tarihinde yapılan seçimlerde yaşanan en ilginç muhtarlık seçimi Kumdere köyünde yaşandı.

31 Mart tarihinde yapılan seçimlerde yaşanan en ilginç muhtarlık seçimi Kumdere köyünde yaşandı.

İpsala’nın Kumdere Köyünde meydana gelen olayda köy muhtarı Hüseyin Karataban üç dönem üst üste muhtar olmasının ardından 4. olan bu döneminde de isminin bir kavgaya karışması nedeni ile hapiste olmasına rağmen seçim çalışmalarını azası Adem Konya tarafından yürütülerek dört aday içerisinde 187 oy alarak bir kez daha Kumdere köy muhtarı oldu.

 İpsala ilçe seçim kuruluna giderek mazbatalarını alan azalar, muhtarlarının bir an önce görevinin başına dönmesini bekliyorlar.

 “Muhtarımıza ve aza arkadaşlarımıza güvendik. Üç dönemdir muhtarımız başımızda. Yaptığımız işler referansımız oldu. Ben ve aza arkadaşlarımız muhtarımızın eksikliğini hissettirmeden köy kahvelerinde vatandaşımıza köylümüze derdimizi anlattık. Çok şükür yüzümüzü kara çıkarmadılar bizlere destek verdiler. Her birine muhtarımız adına ayrı, ayrı teşekkür ediyoruz. Ayrıca muhtarımızı temsilen aza arkadaşlarımın destek ve katkılarından dolayı kendi adıma ve muhtarımız adına çok teşekkür ediyorum. En kısa sürede köy muhtarımız Hüseyin Karataban’ın aramıza katılarak hizmetlerine devam etmesini arzuluyoruz” diye konuştu. Cemile Liman-Yeni Gazete

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —