Tarih: 27.07.2020 11:43

Çeltikçilerden Aslantatar’a, Veda Yemeği

Facebook Twitter Linked-in

Çarşamba günü İpsala’dan ayrılacak olan Kaymakam Enis Aslantatar’a, Cumartesi günü akşamı Çeltik Üreticileri tarafından veda yemeği verildi.

Şapçı Restaurant’ta verilen veda yemeğinde konuşan İpsala Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan, kendileri ile 2 yıldır görev yapan çiftçi dostu bir idareciyi uğurlamanın üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.

Darcan, konuşmasından sonra Aslantatar’a, plaket takdim etti. Aslantatar,22 aydır görev yaptığı İpsala’dan ayrılmak üzere hazırlıklara başladığını, üreticilerle her zaman iç içe olduğunu, sorunların çözümü için beraber hareket ettiklerini belirterek haklarını helal etmelerini istedi.

Aslantatar, kendisini İpsala’lı saydığını ve gittiği her yerde her zaman kapısının açık olduğunu vurguladı.

Vedanın yemeğinin son konuşmasını yapan İpsala Çeltik Üreticileri Birliği Başkanı Sedat Balcılar ise 2 yıldır İpsala’da görev yapan Sayın Kaymakam Enis Aslantatar ile üreticiler olarak çok güzel bir çalışma sergilediklerini belirterek ”Virüs çıktığı zaman tam çeltik ekim dönemiydi. Hiç bir sorun yaşamadan işlerimizi hallettik. Sağolsun. Bundan sonraki yaşamında başarılar diliyoruz” dedi.

Veda yemeği Aslantatar ile resim çekilerek sona erdi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —