Tarih: 15.03.2017 10:07

Budak,Bölge İçin Elimden Geleni Yapacağım

Facebook Twitter Linked-in

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik’in danışmanı olan 22-23. dönem AK Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Necdet Budak, bölge için elinden geleni yapmaya hazır olduğunu söyledi.

Göreve başladığı günden beri bölgeden tebrik telefonu aldığını ve bunun için tüm bölgeye teşekkür ettiğini dile getiren Necdet Budak, “Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza ve Bakanımıza bu anlamda teşekkür ediyorum. Ülkemizin, gıda, tarım ve hayvancılık politikalarına bir nebze de olsa katkımız olursa ne mutlu. Hangi makam ve mevkide olursak olalım elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Bölgemiz açısından da iktidar, muhalefet, bütün milletvekillerimizle, sivil toplum kuruluşlarıyla; özellikle bölgedeki projeler ile ilgili elimden ne geliyorsa yapacağım. Elimden gelen desteği her zaman olduğu gibi vermeye hazırım. Edirne, Keşan, Uzunköprü’den, diğer ilçelerimizden, köylerimizden arayan, tebrik eden herkese teşekkür ederim. Bu göreve getirilmemdeki memnuniyet ile ben de ayrı bir motivasyon içerisindeyim.” dedi.

“Bu konuda üzerime düşen her konuda kapım açıktır.”

Sözlerinin son bölümünde, bölgeye yapılacak olan Gıda OSB (Organize Sanayi Bölgesi) ile ilgili de üzerine düşeni yapmaya hazır olduğunu vurgulayan Budak, “Milletvekillerimiz, İl Başkanımız ve İlçe Başkanımız da bu konuyu takip ediyorlar. Bu konuda üzerime düşen her konuda kapım açıktır. Her şeyi yapmaya hazırız.” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —