Tarih: 24.03.2017 09:08

Budak: ?Gıda İhtisas OSB, kısa sürede çözülme kavuşturulacak?

Facebook Twitter Linked-in

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Danışmanı ve 22. ve 23. Dönem AK Parti Edirne Milletvekili Prof. Dr. Necdet Budak, yaptığı açıklamada; Gıda İhtisas OSB konusunda, değerlendirmelerde bulunarak, herhangi bir pürüzün olmadığını ve işin kısa sürede çözüme kavuşturulacağını kaydetti.

“OSB konusunda, herhangi bir pürüz yok”

Açıklamasına, “AK Parti Teşkilatları, Türkiye’nin her yerinde olduğu gibi Keşan’da yoğun şekilde çalıştığını görüyoruz.” diyerek, başlayan Budak, “İlçe teşkilatı, referandumun yanı sıra; Gıda İhtisas OSB’nin Keşan’a kurulması konusunda da, yoğun bir çalışma sürdürdüklerini görmekteyiz. OSB konusunda, ilçe, il ve milletvekilimiz koordinasyon içerisinde bir çalışma yürütülüyor. 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi ya da sonra, sayın Bakanımızdan randevu alınarak, bölgemizle ilgili tarım ve hayvancılıkla ilgili projeleri, il ve ilçe teşkilatlarımızın koordinasyonunda toplantı yapılabilir. Bu konuda, bende gerekli desteği vereceğim. Gıda İhtisas OSB konusunda, herhangi bir pürüz yok.

Ankara’da yapılacak bir toplantıyla, bu iş çözülecektir.” dedi.

“İstihdama katkısı olacak”

“Gıda İhtisas OSB’nin hayata geçmesiyle birlikte ne gibi değişiklikler söz konusu olacaktır?” şeklindeki soruya cevap veren Necdet Budak, şunları söyledi: “Gıda İhtisas OSB’nin hayata geçmesiyle birlikte sadece Keşan’ın değil; bölgenin çehresinde önemli gelişmeler ve değişiklikler yaşanacaktır. Barajların yapılması, sulamanın gelmesi ve Gıda İhtisas OSB’de tarımsal ürünlere katma değer sağlanacak işlemler sonucunda, pazarlama yapılacaktır. Bu pazarlama olayı da, bölge ekonomisine ciddi bir katkısı olacaktır. Önemli katkısı ise, istihdamda olacak.”

“İşin kısa sürede çözüleceğine inanıyorum”

Budak, sözlerini şöyle tamamladı: “Gıda İhtisas OSB konusunda, ilgili kurumlar nezdinde gerekli yazışmalar yapılmıştır. Ankara’ya gerekli çıkarma yapılarak, bu işin kısa sürede çözüleceğine inanıyorum.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —