Tarih: 29.05.2015 16:31

Bostancı: ?Enez?de yapılan hizmetleri engellemek isteyenler var?

Facebook Twitter Linked-in

Enez Belediye Başkanı Ecz. Abdullah Bostancı; bazı siyasi çevrelerce, Enez Belediyesi tarafından Enez’e yapılacak olan hizmetlerin, dava açmak suretiyle engellenmek istendiğini, bu kişilerin Belediyeye zarar verme düşüncesinde olduklarını fakat Enez’e ve Enez halkına zarar verdiklerini açıkladı.

 Göreve geldikleri bir yıllık süre içinde önemli projelere imza attıklarını, fakat bazı çevrelerce bunların görülmezden gelindiğini, bu da yetmiyormuş gibi yapılan bazı yatırımların da engellenmek istendiğinin altını çizen Belediye Başkanı Bostancı yaptığı yazılı açıklama da şunları kaydetti: 
 
“Ne kadar üzücüdür ki şuan yapımına başladığımız Belediyemize ait Parke taş ve Beton Tesisini şikâyet edenler CHP li İl Genel Meclis Üyeleri Şenol Kılıç, Erol Açık ve yine CHP’li Belediye Meclis Üyeleri Esin Savaş, Ümit Kurt, Kamuran Çelik ve Özkan Güvenç’tir. Kendilerine izah edildiği halde Enez’e hiçbir şey yapılmaması düşüncesiyle şikâyet etmişlerdir. Şikâyet edenlerin isimleri bellidir. Bunların sayıları Enez’ de 10 kişiyi geçmemektedir. Bunlar, “Enez’ de halk fakir kalsın biz zengin kalalım yarın seçimlerde biz bir yerlere gelelim” düşüncesiyle hareket eden kişilerdir. Belediyeye zarar verme düşüncesindeler. Fakat Enez’e ve Enez halkına zarar vermektedirler. Yaptığımız bütün çalışmaları görmezden gelmekte, yok saymaktadırlar. Hizmetleri engelleme gayreti içindedirler.
Belediyemizce; mecliste, basında ve halk toplantılarında izah edildiği halde, bilgi kirliliği yarattıklarını iddia ettikleri fabrika, tüm izinler alındıktan sonra Enez Belediyesi tarafından kurulmasına başlanmıştır.
Bu fabrikada gürültü ve toz olacağını iddia etmektedirler. Hâlbuki bu fabrikaya en yakın yerleşim yeri en az 300-400 metre uzaklıktadır. Ve bu fabrikada ortalama 100 kişi çalışacağını bildikleri halde kafa karışıklığı yaratmak ve siyasi çıkar sağlamak için kirli bilgilerle şikâyetlerine devam etmektedirler. Bunlar tamamen “biz yapamadık, sizde yapmayın” fesatlığı içinde hareket etmektedirler. Enez Belediyesince kurulan bu fabrika Enez’e, Enez’ in köylerine ve burada yaşayan bütün halka büyük bir ekonomik kalkınma sağlayacaktır. Bu küçük ve sığ düşüncedeki insanlara halkımız itibar etmemekte ve bunlara destek vermemektedirler. Ayrıca bu fabrikaya konkasör ve taş kırma birimleri de ilave edilecektir. Varsınlar bunları da şikâyet etsinler” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —