Tarih: 27.05.2017 17:36

Bölgeye Hizmet Verecek İŞKUR Merkezi Keşan'da Açıldı.

Facebook Twitter Linked-in

Keşan, Enez ve İpsala’ya hizmet verecek olan İŞKUR Keşan Hizmet Merkezi, Keşan Hükümet Konağı’nın 1. katında yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından faaliyete başladı.

Keşan, Enez ve İpsala’ya hizmet verecek olan İŞKUR Keşan Hizmet Merkezi, Keşan Hükümet Konağı’nın 1. katında yapılan çalışmaların tamamlanmasının ardından faaliyete başladı.

Konuyla ilgili olarak bilgi veren Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Şengül Çildam, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın oluru ile Edirne Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak, Keşan Hizmet Merkezi’nin 22 Mayıs 2017 tarihinde hizmet vermeye başladığını bildirdi. Keşan Hizmet Merkezi’nin, Keşan Enez ve İpsala’ya hizmet edeceğini belirten Çildam, amaçlarının yerinde, etkin, hızlı hizmet vererek istihdamı arttırmak olduğunu söyledi. Çildam, iş ve meslek danışmanları tarafından iş arayan ve işverenlere danışmanlık hizmeti verilerek işgücü arz ve talebi eşleştirip istihdama katkı sağlanacağını da ifade ederek, şunları söyledi; “Mesleği olmayan, mesleğini değiştirmek, geliştirmek isteyenlere iş piyasasının ihtiyacı doğrultusunda meslek edindirme kursları açılacak, işsizlere ve öğrencilere deneyim ve tecrübe kazandıran işbaşı eğitim programlarının düzenlenecek.”

Şube Müdürü olarak Mehmet Yazıcı görevlendirildi

Keşan Hizmet Merkezi’ndeki ilk işbaşı eğitim programının Serkan Şen ile imzalanarak başlatıldığını, işsizlik sigortası hizmetlerinin verileceğini, Keşan Hizmet Merkezi’ne Şube Müdürü olarak Mehmet Yazıcı’nın görevlendirildiğini belirten Şengül Çildam, kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve işverenleri ile işbirliği içerisinde istihdamın arttırılarak işsizliğin azaltılması için özverili çalışacaklarını ifade etti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —