Tarih: 02.05.2016 08:59

Bircan, Enez Köylerinde

Facebook Twitter Linked-in

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Edirne Milletvekili Erdin Bircan Enez’e bağlı köyleri ziyaret ederek, vatandaşlarla bir araya geldi.

Bircan, Enez ve Enez’e bağlı Abdürrahim, Küçükeveren ve Hasköy ile Uzunköprü’de halkın dertlerini dinledi.

Milletvekili  Bircan, Enez Abdurrahim Köyünde Anafartalar Spor Kulübü Başkanı Salih Kirezci’nin annesi Hayret Kirezci’nin cenazesine katıldı. Cenaze sonrası köyde vatandaşlarla bir araya gelen Bircan, köyün en yaşlı üyesi Sadık Pehlivanoğlu ile uzun süre sohbet etti.

Abdurrahim Köyün’den Enez Merkez’e geçen Bircan, Belediye Meclis Üyesi Özkan Günenç ile birlikte Nevzat Kocataş'ın açtığı Lider balıkçılık şubesine giderek hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Esnafın sorunlarını bildiğini ifade eden Bircan, “Esnaf için ciddi projeler yapılmalı. Ben bir esnaf kampanyası yapmak için çalışıyorum. Zincir mağazalar ve AVM’ler yüzünden esnaf daha da zor duruma giriyor. Bu zincir mağazalar ve AVM’ler haftada bir gün kapansa esnafımız rahat bir nefes alacak” diye konuştu.

 Enez Küçükevren köyünde de halk ile bir araya gelen Bircan, AKP’nin yanlış politikaları yüzünden halkın mağdur olmasını açıkladı, dış politikada 0 sorun söylemi ile yola çıkan AKP’nin sınırları koruyamaz hale geldiğini anlattı. Çiftçilerin yaşadıkları dertleri konuşan vatandaşlara Bircan, “CHP iktidarında çiftçilerimiz ürününü değerinde satacak” sözü verdi.

Enez Hasköy'de akrabaları ve hemşerileriyle sohbet eden Bircan, geçen haftalarda parti görevlisi olarak gittiği Hakkari, Van ve Bitlis’tesi izlenimlerini aktardı. “Orada yaşayan vatandaşlarımızın ve güvenlik güçlerimizin terörden dolayı yaşadıkları zorluklar var. Herkes barış, huzur ve güven istiyor” diyen Bircan, Edirne’den Hakkari’ye her karış toprağımızda huzur için çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Enez temasları ardından Uzunköprü’ye geçen Bircan, burada Karadeniz-Rumeli-Balkan 7 Bölge Yöresel Ürünler Şenliği’nin açılışını yaptı. İlçe Başkanı İnanç Sülüş ile birlikte vatandaşlarla da görüşen Bircan, gündemi değerlendirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —