Tarih: 29.05.2019 09:06

Bıçaklı-Baltalı Saldırı..

Facebook Twitter Linked-in

1 Ölü

İpsala’da Ö.D. ve kardeşi S.D. kendilerine ait köpekleri tüfekle vurarak öldürdüğünü iddia ettikleri İbrahim Kaplan'ı bıçak ve baltayla saldırarak, ölümüne neden oldu.

Olay, dün Saraçilyas Mahallesi Enez Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, Kumdere köyünde yaşayan İbrahim Kaplan, bir süre önce aynı köyde yaşayan Ö.D. ve kardeşi S.D.'ye ait köpekleri tüfekle ateş ederek, öldürdü.

Kardeşlerin şikayeti üzerine Kaplan'a, Doğa Koruma ve Milli Parklar Edirne Şube Müdürlüğü'nce para cezası kesildi. Ö.D. ve kardeşi S.D., İpsala merkezdeki Enez Caddesi üzerinde köpeklerini öldürdüğünü öne sürdükleri İbrahim Kaplan'la karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Ö.D. ve S.D., Kaplan'ı bıçak ve baltayla saldırarak, ağır yaraladı. Bu sırada çevredekiler, iki kardeşin elinden bıçak ve baltayı alıp, durumu polis ve sağlık ekiplerine haber verdi.

Çevredeki vatandaşlar saldırganların ellerindeki suç aletlerini alarak olaya müdahale etti.

Olayda bıçaklanarak ağır yaralanan İ.K, 112 Acil Servis ambulans ile İpsala Devlet Hastanesine kaldırıldı, buradaki ilk müdahalesinin ardından Keşan Devlet Hastanesine sevk edildi.
İ.K, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. İ.K.’nın cesedi, Devlet Hastanesi Morgu’nda yapılan incelemenin ardından otopsi için İstanbul’daki Adli Tıp Kurumuna gönderildi.
Saldırganlar Ö.D. ve S.D. İpsala Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gözaltına alındı.

KÖPEK KAVGASI

Taraflar arsında gerçekleşen olayın, köpek tartışmasıyla başladığı öğrenildi.
Saldırıya uğrayan İ.K’nın daha önce Ö.D. ve S.D.’ye ait köpek veya köpeklere silahlı saldırıda bulunduğu, İ.K’ya mahkemece para cezası kesildiği öğrenildi. Haber Merkezi- Resim Neşe Tosun ve Yeni Gazete




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —