Tarih: 27.12.2019 08:59

“Ben Olsaydım ”Proje Yarışması Düzenlendi.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakamlığı, İpsala Belediyesi, İpsala Meslek Yüksekokulu ile İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği’nin ortaklaşa düzenledikleri “Ben Olsaydım ”proje yarışması düzenlendi.

İpsala Toplumsal Kalkınma ve Geliştirme Derneği başkanı Ali Koşan, ”Sadece soru değil sorun da çözebilen bir nesil yetiştirmeliyiz..
Sevgili çocuklar, kıymetli gençler;
Yaşadığımız bu topraklarda ve bu toplumda haklarımız olduğu kadar sorumluluklarımız da olduğunu da unutmamalıyız...
Biliyoruz ki siz de bunun farkındasınız...
Yaratıcı, yenilikçi ve özgün fikirleriniz var!.
İlçemizin lider kurum ve kuruluşları sizlere düşüncellerinizi, hayallerinizi gerçek bir başarıya dönüştürme fırsatı sunuyor...
"Sen Olsaydın Ne Yapardın ?" sorusuna
"BEN OLSAYDIM..." diye başlayan fikirlerinizle, hayallerinizle ödüllü proje yarışmasına katılın ve yaşadığınız yerin geleceğine yön verin...

Yarışmanın gerçekleşmesinde destek veren ve işbirliğini önemseyen Kaymakamımız sn Enis Aslantatar'a İMYO Müdürümüz Dr. öğrt. Üyesi sn Hayati Ardaya, yarışmanın ödüllerini ve diğer maliyetlerini karşılayan İpsala Belediyesi Başkanı Abdullah ünsala ve Meclis Üyelerine, Afişi hazırlayan yazar, fotoğraf sanatçısı sn. Ersin Şenerlere. Yarışmanın tanıtım ve duyuru faaliyetlerini yürüten sn.Göksel Aykut’a, derneğimizin değerli yönetici ve üyelerine sonsuz teşekkürler... İPSALA BİRLİKTE GÜÇLÜ” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —