Tarih: 29.03.2017 15:03

Başbakan Edirne?ye geliyor

Facebook Twitter Linked-in

Başbakan Binali Yıldırım 30 Mart Perşembe günü saat 13.00’de Edirne’ye geliyor.

30 Mart Perşembe günü Referandum oylaması için Edirne’ye gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım, ”Daima Millet Kararımız Evet” kampanyası kapsamında İstasyon Meydanında Edirnelilere hitap edecek.

Perşembe günü saat 13.00 De İstasyon Meydanında Edirnelilerle buluşacak olan Başbakan Binali Yıldırım, burada halka hitap edecek ve Edirnelilerin referandum oylamasında evet oylu vermelerini isteyecek.

Başbakan Binali Yıldırım’ın İstasyon meydanındaki halka yapacağı konuşmasında Edirnelilere bir de müjde  vereceği öğrenildi.

Başbakan Binali Yıldırım’ın Edirne’ye gelecek olması nedeniyle AK Parti teşkilatlarının yoğun bir çalışma içerisinde oldukları ve hazırlıklarını tam gaz sürdürdükleri görülüyor.

AK PARTİ ARAÇ KALDIRACAK

AK Parti İpsala  İlçe Başkanı Turan Girgin, referandum çalışmaları kapsamında Edirne’ye gelecek olan Başbakan Binali Yıldırım’ın katılacağı mitinge tüm İpsalalıları davet etti.

30 Mart Perşembe günü saat 13.00’te Edirne Merkez İstasyon meydanında  AK Parti Genel Başkanı ve Türkiye Cumhuriyeti  Devletinin Başbakanı Binali Yıldırım’ın katılımlarıyla yapılacak büyük mitinge tüm vatandaşların davetli olduğunu kaydeden Girgin, “Ulaşım İpsala Ak Parti İlçe teşkilatı tarafından gerçekleştirilecektir. Katılacak vatandaşlarımızın bizlere müracaat etmeleri gerekmektedir.” Dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —