Tarih: 27.01.2020 08:54

Barış İçin İngiltere’den, Mekke’ye Yürüyor

Facebook Twitter Linked-in

İngiltere'nin Manchester şehrinde moda tasarımcılığı yapan Ferid Feyadi, İslamiyet'in bir barış dini olduğunu göstermek için Suudi Arabistan'ın Mekke şehrine yürümeye karar verdi.

İngiltere'nin Manchester şehrinde moda tasarımcılığı yapan Ferid Feyadi, İslamiyet'in bir barış dini olduğunu göstermek için Suudi Arabistan'ın Mekke şehrine yürümeye karar verdi. 1 yıl önce Manchester'dan yola çıkan Feyadi, Türkiye'ye Yunanistan üzerinden gelip, İpsala Sınır Kapısı'ndan giriş yaptı. Mekke şehrine gidip, burada hac vazifesini yerine getirmek isteyen Feyadi, yol boyunca tanıştığı kişilere İslamiyet'in bir barış dini olduğunu anlatıyor. 

İngiltere’den, Hacca Yürüyerek giden Farid Feyadi, İpsala’da mola verdi. İngiltere’nin Manchester şehrinden, Hac ibadedini yapmak üzere Arabistan’ın Mekke şehrine yürüyerek giden Farid Feyadi İpsala’da mola verdi. İpsala merkezde bulunan Alaca Mustafa Paşa Camiinde namaz kılan ve Cami imamı Orhan Söyler ile sohbet eden Feyadi, Barış için İngiltere’den Hacca kadar yürüyerek gideceğini anlattı. “Walk For Peace” Türkçesi Barış İçin Yürüyün diye pankart açan Farid Feyadi 1 akşam İpsala’da kaldıktan sonra ertesi gün İpsala ‘dan ayrılarak Mekke yoluna devam etti. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —