Tarih: 13.07.2018 17:03

Bakan,15 Temmuz Mesajı Yayınladı.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakamı Vekili Süleyman Bakan,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İpsala Kaymakamı Vekili Süleyman Bakan,15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Bakan, mesajında”Aziz Milletimiz; tarihin her döneminde, içinde bulunduğu yokluklara, yoksulluklara ve imkânsızlıklara rağmen, şanlı Türk Bayrağımızı vatanımızın her karış toprağında gururla dalgalandırmak, minarelerimizden okunan ezanı dindirmemek için birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusuyla hareket etmiştir.
Bundan dolayıdır ki şanlı tarihimiz; büyük fedakarlıklar, eşi benzeri görülmemiş kahramanlıklar ve destansı zaferlerle doludur.
Bu destansı Zaferler arasına bir yenisi de 15 Temmuz 2016 tarihinde eklenmiştir.
15 Temmuz 2016 tarihinde FETÖ/PDY terör örgütü tarafından Cennet Vatanımıza, Aziz Milletimize, Türk Demokrasisine ve Milli İradeye karşı teşebbüs edilen hain darbe girişimine maruz kalmıştır. Bu hain darbe girişimi Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde kahraman Milletimiz tarafından bertaraf edilmiştir.
Aziz Milletimiz, tarihin her döneminde; Çanakkale’ de, Kurtuluş Savaşında ve dahi 15 Temmuz’ da Vatanımızı, Devletimizi, Milli ve Manevi değerlerimizi hedef alan her türlü harici ve dahili saldırılara canı pahasına karşı koymuş ve bundan sonra da aynı kararlılıkla karşı koyacağını 15 Temmuz Gecesi tüm cihana göstermiştir.
 Bu duygu ve düşüncelerle, 15 Temmuz Gecesi Aziz Milletimizden, şerefli Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatı Mensuplarından şehitlik ve gazilik şerefine erişen bu Milletin kahraman evlatlarını sonsuz rahmet, minnet ve şükranla anıyor, Milletimizin ve İpsalalı hemşehrilerimizin 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —