Tarih: 04.03.2019 14:56

Atatürk Ortaokulu Bugün Öğrencileri İle Buluşuyor

Facebook Twitter Linked-in

Eski binasının depreme dayanıklı olmaması nedeniyle yıkılan İpsala Atatürk ortaokulu öğrencileri bugün yeni binasına kavuşuyor.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Bozkurt mahallesindeki Atatürk ortaokulu binasının yıkılmasından sonra yeni binanın ihalesinin 2017 yılı ocak ayında yapıldığını belirterek ”İpsala’mıza 5 katlı modern bir okul kazandırmanın mutluluğu içindeyiz. Büyük emek ve gayretlerle temelini attığımız Bozkurt Mahallemizdeki Atatürk Ortaokulunun ilk zilini çalarak bugün öğrencilerimizle beraber hizmete açmanın mutluluğunu yaşayacağız. İpsala’mıza ve Milli Eğitim camiamıza hayırlı olsun.

İpsala’da eğitim ve öğretim kalitesinin artması için daha büyük yatırımların yapılması gerektiğinin bilincindeyiz. İpsala’mıza modern bir okulun kazandırılmasında büyük desteklerini gördüğümüz Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederiz” dedi.

Okulun açılış töreninin ileri bir tarihte TBMM Başkanı ve Tekirdağ Milletvekili Prof.Dr. Mustafa Şentop’un katılımı ile yapılacağı öğrenildi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —