Tarih: 03.01.2020 08:51

Aslantatar’dan Yeni Yıl Mesajı;

Facebook Twitter Linked-in

“İpsala’nın Gelişmesi İçin Daha Çok Çalışacağız.”

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, yayınladığı yeni mesajında İpsala için daha çok çalışma sözü verdi.

Aslantatar, mesajında, ”Milletçe, üzüntü ve sevinçleriyle bir yıla daha veda edip, umut ve beklentilerle dolu yeni bir yıla girmenin mutluluk ve heyecanını yaşıyoruz.

Her yeni yıl, sorunların aşılması, müreffeh yarınlara ulaşılması yolunda beklentileri güçlendirir, fırsat oluşturur. Geçmişin değerlendirmesi yapılarak, yeni atılımlar yapmak, değişimler için fırsat yaratır, insanların yarınlara umutla bakmasını sağlar. 2020 yılında da tüm kamu görevlilerimizle birlikte İpsala’mızın gelişmesi, kalkınması ve her alanda daha ileri seviyeye ulaşması yönünde siz değerli vatandaşlarımızın her zaman yanımızda hissettiğimiz destekleriyle gayret ve çalışmalarımıza artan bir şevk ve heyecanla devam edeceğiz. Milletimize, devletimize, geleceğimize ve kendimize güven, bütün zorlukları aşmaya yetecektir.
Bu duygu ve düşüncelerle İlçemizde yeni bir yılı karşılamanın sevincini tüm İpsala’lı hemşerilerimizle gönülden paylaşıyor, yeni yılın ilçemiz insanlarına ve ülkemize güzellikler getirmesini diliyor, ilçemizde görev yapan sivil, asker tüm kamu personelinin, özel sektör çalışanlarının, esnafların, saygıdeğer İpsala’lıların yeni yılını içtenlikle kutluyorum” dedi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —