Tarih: 22.07.2020 10:50

Aslantatar’a, Veda Yemeği Verildi.

Facebook Twitter Linked-in

Geçen hafta yayınlanan Kaymakamlar kararnamesi ile Bingöl ili, Kiğı ilçesi Kaymakamlığına atanan İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar için önceki bir veda yemeği düzenlendi.

Saat 20.00’de Şapçı Restaurantta verilen veda yemeğinde konuşan İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, kendisi ile birlikte çalışmaktan onur duydukları Kaymakam Enis Aslantatar’ı, kısa bir süre sonra uğurlayacak olmanın üzüntüsü içinde olduklarını söyledi.

GÖNÜL KIRMADIK!

İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal, Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay ve Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz ile birlikte İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar’a, hediye takdim ettiler.İpsala Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Girgin’de Aslantatar’ın İpsala’ya yaptığı hizmetler nedeniyle teşekkür kırk yılın hatrı olsun diye fincan takımı hediye  etti.

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, görev yaptığı süre içinde İpsala’yı sevdiğini ifade ederek konuşmasına başladı. Aslantatar,”Gürsel beye sevdiğimi söyleyemedim. İçimde kaldı. Bundan sonra sevdiğim insanlara “Seni seviyorum” diyeceğim. Bugün varız yarın yokuz. Gönül kırmanın anlamı yok.22 ay görev yaptık. Allaha hamd olsun bütün köylerimize elimiz değdi. Herkesle temas kurmaya çalıştık. Güzel aile kazandık. İpsala’ya her geldiğimde bu aileyi her zaman göreceğim. Ben artık fahri bir İpsalalılıyım. En güzeli insanları kazanmak ve gönüllere dokunmaktır. Hepimiz devletin işini yapıyoruz. Amirlik memurluk mutlaka olacak ama bu böbürlenme anlamında olmamalıdır”şeklinde konuştu.

Aslantatar, veda sürecinin çok kısa olduğunu herkesi ziyaret ederek vedalaşmasının mümkün olmadığını belirterek “ulaşamadığım herkesten haklarını helal etmelerini istiyorum ”dedi.

Veda yemeğinin sonunda yemeğe katılanlar tarafından Aslantatar, tarafından hatıra resmi çekilerek uğurlandılar. Haber Merkezi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —