Tarih: 02.10.2019 08:47

Aslantatar, Yaşlıları Unutmadı.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar,1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü ”nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Aslantatar, mesajında, ”Dünden bugüne kültürümüzü, değerlerimizi, örf ve adetlerimizi yarına taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımız olan ve kazandıkları hayat tecrübeleriyle bizlere yön ve nizam gösteren kıymetli büyüklerimiz için özel bir anlam ifade eden 1 Ekim Dünya Yaşlılar Gününü heyecan ve mutlulukla kutluyoruz.

Yaşlılara gereken önemi vermeyen, onlara sahip çıkmayan, ihtiyaç duydukları saygı ve sevgiyi esirgeyen bir toplumun huzur içinde olması mümkün değildir. Yaşlılara gösterilen önem, onların huzuru ve rahatı için gösterilen çaba o toplumun uygarlık göstergesiyle eş değerdedir.

Devletimiz, insanımızın değer yargıları arasında var olan; yaşlıya sevgi, saygı, merhamet ve vefa yaklaşımını, değişen toplum yapısı içinde ve bilimin ışığında profesyonel bir şekilde hizmet alanlarına taşıyarak, yaşlı, kimsesiz ve düşkün vatandaşlarımıza götürülecek her nevi hizmetin kalitesini ve çeşitliliğini geliştirerek artırmaya yönelik çalışmalarını gayretle sürdürmektedir.

Bu duygu ve düşünceler ile bugünlerimizin mimarı olan saygıdeğer büyüklerimizin "Dünya Yaşlılar Günü “nü en kalbi duygularımla kutluyor, sağlıklı, huzurlu, mutlu ve hayırlı ömürler diliyor, ellerinden hürmetle öpüyorum” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —