Tarih: 12.04.2019 10:01

Aslantatar, Polis Gününü Kutladı.

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar,10 Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar,10 Nisan Türk Polis Teşkilatının kuruluşunun 174.yıldönümü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Aslantatar, mesajında, ”Bugün mal ve can güvenliğimizin teminatı olan Türk Polis Teşkilatımızın 174.kuruluş yıldönümünü kutlamanın mutluluğu içindeyiz.

Kurulduğu 10 Nisan 1845 ‘ten bugüne kadar Devletimizin ve Milletimizin bölünmez bütünlüğünü, huzur ve düzenin daim olması, Bayrağımızın dalgalanması, ezanımızın dinmemesi ve ülkemizin bekası uğruna fedakârca mücadele eden, gecesini gündüzüne katarak mesai mefhumu gözetmeksizin görevlerini başarı ile yerine getiren Türk Polis Teşkilatının 174. Yılı kutlu olsun.

Emniyet mensuplarımızın üstlendikleri görev aşkı ve sorumluluk duyguları ile milletimizin huzur ve güvenliğini en iyi şekilde sağlayacaklarına inancım tamdır. Bu vesileyle, Türk Polis teşkilatımızın 174’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor, şehit polislerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyor, emekli olan ve görevleri başında bulunan Polislerimize de sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum” dedi. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —