Tarih: 15.07.2019 11:54

Aslantatar,” Milli İradeye Karşı Alçakça Bir Kalkışma Olmuştur”

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle bir mesaj yayınladı.

Aslantatar,mesajında”15 Temmuz 2016 tarihi hain darbe girişiminin yıldönümü olmasının yanı sıra bir milletin en büyük kahramanlık destanlarından bir tanesinin daha tarihin altın sayfalarında kayda geçtiği tarihtir.

Ülkemiz, 15 Temmuz 2016 tarihinde devlet içerisinde yapılanan bir grup paralel yapı ve terör örgütü üyesinin yapmış olduğu kalkışma ile ciddi bir badire atlatmıştır. 15 Temmuz 2016 tarihinde Türk Milletine, Türk demokrasisine, özellikle milli iradeye karşı alçakça bir kalkışma olmuştur. Milletimiz o gece canı pahasına meydanlara inerek demokrasisine sahip çıkmış, bu topraklarda demokrasinin ve egemenliğin yegâne sahibinin millet olduğunu tüm dünyaya göstererek bu darbe kalkışmasında düşmana fırsat vermemiştir, vermeyecektir.

Bu vesile ile 15 Temmuz Şehitlerini Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günü’nde; Milleti, vatanı, bayrağı uğruna canını veren tüm şehitlerimizle birlikte 15 Temmuz şehitlerimizi bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, gazilerimize şükranlarımı sunuyor, hayırlı, uzun ömürler diliyorum. Vatan size minnettardır.” dedi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —