Tarih: 15.07.2020 13:48

Aslantatar, Gidiyor, Güngör Geliyor.

Facebook Twitter Linked-in

Gidiyor Gönlümüzün Efendisi!

İpsala geldiği günden beri fakir fukaranın ve garip gurabanın yardımcısı olan İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar’ın tayini üzüntüyle karşılandı.

Resmi Gazete’nin bugünkü sayısında, ‘Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar’ başlığı ile yer alan kararnameye göre; 14.04.2020 tarihinde (Dünkü) Resmi Gazete’de yayınlanan İçişleri Bakanlığının Vali, Vali Yardımcısı ve Kaymakamların 2020/362 Karar Sayısı ile atamaları gerçekleştirildi.

ASLANTATAR, KİGI’YA GİDİYOR, GÜNGÖR GELİYOR.

İpsala geldiği günden beri fakir fukaranın ve garip gurabanın yardımcısı olan İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar’ın Bingöl ili, Kiğı ilçesine tayini üzüntüyle karşılandı.

GÜNGÖR, İPSALA’YA ATANDI.

‘Cumhurbaşkanlığı Tarafından Yapılan Atamalar’ başlığı ile yer alan kararnameye göre; İpsala Kaymakamlığına Meriç Kaymakamı Ekrem Güngör atandı.

GÜNGÖR KİMDİR?

1986 yılında Mersin'de dünyaya gelen, aslen Trabzon İli Of İlçesi nüfusuna kayıtlı olan Meriç Kaymakamı Ekrem Güngör, ilk ve orta öğrenimini Mersin'de tamamlamış olup, 2009 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Bölümünden mezun oldu.

 Aynı üniversitede Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi Ana Bilim Dalında "Sosyal Politika ve Sosyal Hizmet" alanında Yüksek Lisans yaptı. Ankara Üniversitesi, Karadeniz Teknik Üniversitesi ve İngiltere Leicester Üniversitesinde İngilizce dili eğitimi aldı.
 
2011-2015 yılları arasında Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu bünyesinde Vergi Müfettişliği yapan Kaymakam Ekrem Güngör, 3 Mart 2015 tarihinde Mersin Kaymakam Adayı olarak Mülki İdare Amirliği mesleğine başladı. Mersin Valiliği'nde Vilayet Stajı, Mersin/Mut, Hatay/İskenderun ilçelerinde Refakat Stajı ve İstanbul’da Mülkiye Teftiş Stajı yapan Kaymakam Güngör, Karaman İli Kazımkarabekir İlçesinde Kaymakam Vekili olarak görev yaptı. 2017-2018 yılları arasında Mersin İli Gülnar İlçesi Kaymakamlığı yapan Güngör’e, Gülnar Belediye Meclisi kararı ile Gülnar İlçesi FAHRİ HEMŞEHRİLİK beratı verildi. 
01.09.2018 tarih ve 30522 sayılı Resmi Gazetede yayınlanan 31.08. 2018 tarih ve 208/157 sayılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararı ile        Meriç Kaymakamlığına atanan Ekrem Güngör, 21/09/2018 tarihi itibarı ile İlçemizdeki görevine başladı.
 
Kaymakam Ekrem Güngör evli ve 2 çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

BÖLGEMİZDEKİ DİĞER ATAMALAR.

Keşan Kaymakamlığına Gaziantep Şahinbey Kaymakamı Cemalettin Yılmaz ( Keşan Kaymakamı Nuri Özder Antalya Döşemealtı Kaymakamlığına), Enez Kaymakamı Elif Canan Tuncer Vize Kaymakamlığına, Meriç Kaymakamlığına Mecitözü Kaymakamı İlyas Öztürk, Meriç Kaymakamı Ekrem Güngör İpsala Kaymakamlığına (İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar Bingöl Kiğı Kaymakamlığına), Havsa Kaymakamı Neslihan Kısa Elazığ Ağın Kaymakamlığına atanmışlardır. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —