Tarih: 24.01.2022 08:53

Asla Rehavete Kapılmayacağız

Facebook Twitter Linked-in

İpsala Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İlhan Dalkıran,seçim sonuçlarının belli olmasından sonra yaptığı açıklamada asla rehavete kapılmayacaklarının altını çizdi.

23 Ocak Pazar günü İpsala Belediye düğün salonunda gerçekleştirilen seçime esnaflar yoğun ilgi gösterdi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından divan başkanlığına Edirne Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Kemal Cingöz seçilirken divan üyeliğine ise Bülent Yetimler, Yakup Turunç, Şahin Meşe ve Bilal Fidan getirildi.

Yapılan konuşmalar ve mali raporların ardından iki liste halinde girilen kongrede İlhan Dalkıran’ın 424 oy, Volkan Korkmaz’ın 163 oy ve kullanılan 10 oyun geçersiz olduğu bildirildi. 424 esnafın oyunu alan mevcut Başkan Dalkıran yeniden başkan seçildi.

Başkan Dalkıran genel kurul sonrası tebrikleri kabul ederek genel kurul ile ilgili değerlendirmelerde bulundu:

 “23 Ocak 2022 tarihinde İpsala, belde ve köylerimizde faaliyet gösteren Esnaf ve Sanatkârımıza ait odamızın olağan genel kurul toplantısını ahilik kültürüne yakışır bir şekilde tam bir dostluk havası içerisinde ve bizlere yakışır bir şekilde geride bırakmış bulunmaktayız. Bu güzel günde çevre İl ve İlçelerden genel kurulumuza katılarak İpsala Esnaf ve Sanatkârlarını yalnız bırakmayan kıymetli misafirlerimize de katılımlarından dolayı teşekkür ederim.

Sergilemiş olduğumuz dostluk ve genel kurula katılım civar İl ve İlçelerden gelen esnaf temsilcileri tarafından beğeniyle karşılanmıştır. Şahsım, yönetim ve denetim kurulu arkadaşlarım İpsala Esnaf ve Sanatkârlar Odası seçimlerinden başarıyla çıkarak tekrar güvenoyu almıştır. Seçimlerden almış olduğum sonuç sevindiricidir, ancak bu sonuçlar beni ve yönetim kurulu arkadaşlarımı asla ve asla rehavete itmeyecektir. Bundan sonraki dönemde görevimizin daha ağır olduğunun bilincindeyiz. Hizmetlerimizin bundan önceki dönemlerde olduğu gibi bundan sonraki dönemde de en iyisini İpsala Esnaf ve Sanatkârına yakışır bir şekilde daha ileriye götürerek yapacağımızdan kimsenin endişesi asla olmasın. Seçim sonuçlanmış olup seçim defteri şuandan itibaren rafa kaldırılmıştır. Yeni dönemde hizmetlerimize yoğunlaşıp ileriye bakacağız. Bizlere tekrar güvenoyu vererek bizleri bu göreve layık gören destekleyen ve desteklemeyen tüm Esnaf ve Sanatkâr arkadaşlarıma ayrım yapmadan eşitlik ilkesine her zaman bağlı kalarak hizmetlerimizi vermeye her zaman devam edeceğiz.

Yeni dönemde görev yapmak üzere seçilen başta şahsım olmak üzere, yönetim ve denetim kurulunda görev alan arkadaşlarım adına tüm Esnaf ve Sanatkârlarımıza işlerinde bol bereketli kazançlar temenni eder ve genel kurulda almış olduğumuz kararların Esnaf ve Sanatkârımıza hayırlara vesile olmasını dileyerek saygılarımı sunarım “.

(Tuğçe Kara- Yeni Gazete)




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —