Tarih: 30.07.2021 08:47

Arpacı, İpsala’da İncelemelerde Bulundu.

Facebook Twitter Linked-in

Arpacı, Okul ve Kurumları Ziyaret Ederek Yapılan Yaz Dönemi ile Yeni Döneme Hazırlık Çalışmalarını Yerinde Gördü.

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, beraberinde Müdür Yardımcısı Cemal Turan ile birlikte İpsala’da bulunan okul ve kurumları ziyaret ederek yaz döneminde yapılan çalışmaları yerinde inceledi, yeni döneme hazırlıklar hakkında bilgi aldı ve değerlendirmelerde bulundu.

İl Millî Eğitim Müdürüne okul ve kurum ziyaretlerinde İpsala İlçe Millî Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin eşlik etti.

Destekleme ve Yetiştirme Kurslarımıza Öğrencilerimizin İlgisi Yoğun.

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, İpsala Anadolu Lisesinde yaz dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursu gören öğrencileri ile bir araya gelerek sohbet gerçekleştirdi.

Telafide Ben de Varım İle Öğrencileri Derslerine Tekrar Ediyor.

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, İpsala Atatürk İlkokulunda Telafide Ben de Varım programı kapsamında öğrencilere yönelik açılan okuma-yazma kursunu ziyaret ederek sevgili öğrencilere birlikte ders işledi.

Öğretmenlerden El Birliği İle Okullarına Kütüphane

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, İpsala Aliço Pehlivan İlkokulu/Ortaokulunu ziyaret ederek, okulun öğretmenleri tarafından kendi imkânları ve emekleriyle geri dönüşüm malzemeleri kullanarak yaptıkları kütüphaneyi gezdi.

İl Millî Eğitim Müdürü Arda, her bir öğretmenlerin geleceğin teminatı sevgili öğrencilerin hayatına dokunmak için fedakarca çalıştığını ifade ederek, bu fedakarlığın ve özverinin bir ürünü olan kütüphanenin oluşturulmasında emeği geçen herkese teşekkür etti.

Bilgi Yuvası Okulların Telafide Ben de Varım programı kapsamında düzenlenen etkinlikler ile yaz döneminde de sevgili öğrencilerin neşe dolu sesleri ile dopdolu.

İl Millî Eğitim Müdürü Dr. Önder Arpacı, İpsala’da bulunan okulları ziyaretinde, Telafide Ben de Varım kapsamında okullarında bulunan sevgili öğrenciler ile bir araya gelerek onlara birlikte okul bahçesinde sohbet etti, sebze dikti, satranç oynadı, kuluçkadan çıkan civcivleri gören öğrenciler sevinç ve heyecanlarına ortak oldu ve sevgili öğrencilerin kendi adına diktikleri fidanın can suyunu birlikte döktü. 

Telafide Ben de Varım Programı ile okullarından ayrı kaldıkları süreyi telafi etmemin sevincini sevgili öğrencilerimizin gözlerinde görmenin mutluluğu ile bir günü daha yeni bir güne başlamak heyecanıyla geride bıraktı. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —