Tarih: 10.09.2021 08:53

Amatörlerde Kuralar Çekildi.

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Lig'de fikstür çekimi ile 1. Amatör Lig'de gruplandırma ile İl Tertip Komitesi'nin belirleneceği toplantı Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda dün gerçekleştirildi.

Edirne Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Lig'de fikstür çekimi ile 1. Amatör Lig'de gruplandırma ile İl Tertip Komitesi'nin belirleneceği toplantı Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nda (ASKF) dün gerçekleştirildi.

Edirne ASKF'nin sosyal tesislerindeki toplantı saat 13.00'de yapıldı. ASKF'den yapılan açıklamada, katılımcı kulüp yöneticilerinin yetkili olduklarına dair yönetim kurulu kararı ile birlikte gelmelerinin gerektiğine dikkat çekildi.

İpsalaspor Kulübü ikinci başkanı Hüseyin Seren ile teknik direktör Osman Erden’in hazır bulunduğu çekimde konuşan Seren,” Edirne Süper Amatör Lig'de yeni sezonda  9'u merkez, 7'si diğer ilçelerden olmak üzere 16  takım mücadele edecek. İki grup üzerinden oynanacak 1. Amatör Lig'de ise merkez ilçeden 11, diğer ilçelerden de 13 takım bulunuyor. Edirne Süper Amatör Lig ve 1. Amatör Lig'de yer alan takımlara başarılar dilerim” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —