Tarih: 16.09.2019 08:59

Amatörlerde fikstür tamam

Facebook Twitter Linked-in

2019-2020 Edirne Amatör Futbol Sezonu'nda Edirne Süper Amatör Futbol Ligi'nin Futbol Tertip Komitesi seçimi ve kura çekimi ile 1.Amatör Küme Futbol Tertip Komitesi seçimi, gruplandırılması ve kura çekimi Edirne ASKF sosyal tesislerinde gerçekleşti

2019-2020 Edirne Amatör Futbol Sezonu'nda Edirne Süper Amatör Futbol Ligi'nin Futbol Tertip Komitesi seçimi ve kura çekimi ile 1.Amatör Küme Futbol Tertip Komitesi seçimi, gruplandırılması ve kura çekimi Edirne Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) sosyal tesislerinde gerçekleştirildi.
SÜPER AMATÖR LİG
Edirne Süper Amatör Futbol Ligi'nde yeni sezon 20 Ekim'de start alacak ve ilk yarı 29 Aralık'ta sona erecek. Lig'de ikinci yarı 26 Ocak 2020 tarihinde başlayacak ve lig 5 Nisan'daki maçlarla tamamlanacak.
Süper Amatör Lig'de Kirişhanespor, Çarşıspor, Aşçıoğluspor, Mega Genç, Yıldırım Gençlerbirliği, İpsalaspor, Yeniimaretspor, Osmanlıspor, Karlıovaspor, Lalapaşaspor ve Tuncaspor yer alacak.
Ligin ilk hafta programı şöyle:
Çarşıspor - Kirişhanespor,
Aşçıoğluspor - Tuncaspor
Mega Genç - Lalapaşaspor
İpsalaspor - Osmanlıspor
Yeniimaretspor (bay)
1.AMATÖR FUTBOL LİGİ
Edirne 1. Amatör Futbol Ligi'nde yeni sezon 3 Kasım'da start alacak ve ilk yarı 15 Aralık'ta sona erecek. Lig'de ikinci yarı 2 Şubat 2020 tarihinde başlayacak ve lig 15 Mart'ta oynanacak.maçlarla tamamlanacak
Lig'de A Grubu'nda Karaağaç Ardaspor, DSİ, Ayşekadınspor, Saraçhanespor, Kazanovaspor, Havsa Yenimahalle, Köprücespor ve Süleoğluspor olmak üzere 8, B Grubu'nda ise Mescit Paşaspor, Keşan İdmanyurdu, Kırcasalihspor, Karpuzluspor,  Enezspor, Subaşıspor ve Anafartalarspor olmak üzere 7 takım mücadele edecek.
Ligin ilk hafta programı şöyle:
A Grubu:
Ayşekadınspor - DSİ
Saraçhanespor - Karaağaç Ardaspor
Kazanovaspor  Köprücespor
Havsa Yenimahalle-  Süleoğluspor
B Grubu:
Anafartalarspor - Keşan İdmanyurdu
Kırcasalihspor - Subaşıspor
Enezspor  -Karpuzluspor
Mescit Paşaspor (bay)
TERTİP KOMİTESİ
Edirne Süper ve 1. Amatör Futbol Ligi'nin Futbol Tertip Komitesi şöyle oluştu:
Asil Üyeler
Faruk Kosva - Kazanovaspor, Yurdaer Vardar - Karlıovaspor, Şenol Gercüş - Yeniimaretspor
Yedek Üyeler
Ersoy Özdemir - Mega Genç, Göksel Tokmak - Süloğluspor, 
Çetin Mercan - Çarşıspor




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —