Tarih: 11.10.2021 09:35

Aksal'dan çiftçilere destek müjdesi..._

Facebook Twitter Linked-in

TBMM KEFEK Başkanı ve Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, çiftçilerin beklediği Hububat Fark Ödemesi Desteğinin Cuma günü itibarıyla çiftçilerin hesaplarına yatırılmaya başlandığını açıkladı.

TBMM Kefek Komisyon Başkanı ve Edirne Milletvekili Dr. Fatma Aksal, üreticilere yapılacak olan Hububat 3. Fark Ödemesi Desteği ile ilgili açıklamalarda bulunarak, "AK Parti hükümeti boyunca tarıma, çiftçiye ve üreticiye verilen desteğimizi hiç kesmedik. Çünkü üretim var ise bizler varız. Bu kadar verimli topraklar üzerine kurulu bir ülkenin layık olduğu değeri ve desteği; Cumhurbaşkanımızın tarıma ve çiftçiye verdiği ehemmiyet çerçevesinde yıllardır sürdürüyoruz ve sürdüreceğiz. Nitekim Edirne'miz de çok bereketli topraklara sahip, doğduğumuz büyüdüğümüz bu topraklar birçok medeniyete ev sahipliği yapmış ve daima tarım konusunda tarih boyunca tarımın gözdesi olarak anılmıştır." dedi.

893 çiftçiye 3 milyon 219 bin TL...

Destek ödemelerinin 8 Ekim 2021 tarihinde, saat 18.00 itibarıyla çiftçilerin TC kimlik numarası ayrımı yapılmadan hesap numaralarına yatırılmaya başladığını bildiren Aksal"08.10.2021 tarihi saat 18.00 itibariyle TC kimlik numarası ayrımı yapılmadan tek seferde 893 Edirneli üreticimizin hesabına 3 milyon 219 bin TL 2020 yılı Hububat 3.Fark Ödemesi Desteği ( buğday, çeltik, arpa, dane mısır, tritikale) gerçekleştiriyoruz. Üreticimize, Edirne'mize hayırlı bereketli olsun." diye konuştu.

Haber: İlker GÜREL




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —