Tarih: 16.08.2019 09:14

Aksal, İpsala’da Ziyaretlerde Bulundu.

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Kurban bayramı nedeniyle İpsala’yı iki defa ziyaret tek milletvekili oldu.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Kurban bayramı nedeniyle İpsala’yı iki defa ziyaret tek milletvekili oldu.

Bayramın birinci günü İpsala’ya gelen Aksal, parti binasında AK Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, parti yöneticileri, İl Genel Meclisi, Belediye meclisi üyeleri ile önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Kerman tarafından karşılandı.

Parti binasında partililerle bayramlaşan Aksal, daha İpsala Kaymakamlığı ile İpsala Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen protokol bayramlaşmasına katıldı.

YENİKARPUZLU VE ESETÇE BELDELERİNİ ZİYARET ETTİ.

Bayramın 4.günü İpsala’ya gelen AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Yenikarpuzlu ve Esetçe beldelerini ziyaret ederek vatandaşlarla bayramlaştı.

Yenikarpuzlu beldesinde ameliyat olan İnönü Mahallesi muhtarı Ertan Savran’ı, evinde ziyaret eden Aksal, Savran’a, geçmiş olsun dileğinde bulundu. Yenikarpuzlu beldesinde çeltik üreticileri ile yaklaşan hasat dönemi ilgili olarak istişarelerde bulunan Aksal, bol ve bereketli bir hasat dönemi temennisinde bulundu.

Daha sonra Esetçe beldesine geçen Aksal, burada coşkulu bir kalabalık tarafından karşılandı. Belediye Başkanı Cemal Deniz, beldelerinde AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal’ı, ağırlamaktan mutluluk duyduklarını söyledi.

Aksal, dün de Hacıköy, Pazardere,Karaağaç,Tevfikiye ve Sultanköy  köylerini ziyaret etti. Haber Merkezi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —