Tarih: 23.02.2018 09:30

Akmeşe’den Müjdeli Haberler…

Facebook Twitter Linked-in

Akmeşe,”2017 yılı Mazot Gübre Desteği ödemelerinin bu akşam saat 18.00 itibari ile üreticilerin hesaplarına yatırılmaya başlanacağını söyledi.

Ak Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe iki gün ard arda basına servis ettiği müjdeli haberler ile üreticileri sevindirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmış olduğu açıklama ile mazot maliyetlerinin yarısının devlet tarafından karşılanacağı ve TİGEM aracılığı ile kredi kullandırılarak damızlık koyun alımı konularını içeren açıklamayı gönderen Akmeşe bu günde ödemelerin yarın yapılmaya başlandığını belirten açıklaması ile takdir topladı. Şu anda Ankara da bulunan Akmeşe’nin Edirne ile ilgili birçok konuda Bakanlık düzeyinde görüşmelerde bulunduğu ifade ediliyor.

İşte İl Başkanı İlyas Akmeşe’nin iki müjdeli haberi;

1-Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan, “23 Şubat 2018 tarihinden itibaren çiftçilerimizin mazot maliyetinin yarısını biz ödemeye başlayacağız. Bu proje ile talep eden tarım kredi kooperatifleri üyesi yetiştiricilerimize TİGEM aracılığı ile Ziraat Bankasından kredi kullandırılarak 300 başa kadar damızlık koyunu ve yemini temin ediyoruz. Üreticinin bakım, hizmet bedeli ve sigortasını avans olarak ödüyor, doğacak kuzulara da alım garantisi veriyoruz”

2-Değerli Üreticilerimiz, Sevgili Hemşerilerimiz; TC Kimlik Numarası son rakamı 0-2 olanlar 23/02/2018 Cuma Günü saat 18:00’den sonra, TC Kimlik Numarası sonu 4-6 olanlar 2 Mart Cuma günü saat 18:00’den sonra, TC Kimlik Numarasının sonu 8 olanlar 9 Mart Cuma günü saat 18:00’dan sonra Mazot ve Gübre Desteği ödemelerini çekebileceklerdir. Hayırlısı olsun.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —