Tarih: 07.06.2019 09:47

Akmeşe’den Bayramlaşma Ziyareti..

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, Edirne’nin ilçelerini tek tek dolaşarak ve Bayramı yoğun bir mesai harcayarak geçirdi.

Bayramın birinci günü saat 18.00 sıralarında İpsala’ya gelen Ak Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe, burada AK Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Eker, Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Tekin, Esetçe Belediye Başkanı Cemal Deniz, Yenikarpuzlu Belediye Başkanı Ufuk Atalay, Belediye Meclis üyeleri, İl Genel Meclisi üyeleri, önceki dönem Belediye Başkanı Mehmet Kerman, yönetim kurulu üyeleri ve partililer tarafından karşılandı.

Parti binasında kısa bir konuşma yapan AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, Ramazan ayını geride bırakarak Bayrama ulaştıklarını belirterek ”İl Başkanımız Bayramlaşma ziyareti çerçevesinde İpsala’mıza geldiler. Kendilerine hoşgeldiniz” diyor, hepinizin bayramını kutluyorum ”dedi.

AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, herkesin bayramını kutlayarak başladığı konuşmasında İstanbul seçimlerinin önemli olduğunu bu konuda herkese görev düştüğünü söyledi. Partililerin sorunlarını da dinleyen Akmeşe, daha sonra Yeni Hayat Bakım Evini ziyaret etti. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —