Tarih: 27.05.2019 09:20

Akmeşe, İpsala’da Ziyaretlerde Bulundu.

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe, AK Parti Belediye Meclis Üyesi Ogün Kurt tarafından satın alınan Yeni Gazeteyi ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

AK Parti Edirne İl Başkanı İlyas Akmeşe ve beraberinde AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, önceki dönem İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, AK Partili İl Genel Meclis Üyeleri İsmet Özçifçi ve Hüseyin Filiz, AK Partili İpsala belediye meclis üyesi Menderes Şenkol  Yeni Gazete’yi hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Yeni Gazete sahibi Ogün Kurt ile görüşen Akmeşe, hayırlı ve bereketli olmasını dileyerek “ yeni bir sektöre girdiniz. Umarım sizin için ve bölge için hayırlı olur tebrik ediyorum. Başarılarınızın devamını diliyorum. Allah muvaffak etsin” dedi.

Kurt, ise gerçekleştirilen ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek“Ziyaretiniz bizi onure etti. Temennileriniz için şahsım ve çalışanlarım adına teşekkür ederim.  40 yıllık bir maziye sahip bu zaman zarfında tarafsız ve ilkeli yayın yapısını bozmamış tüm kesimlerin sesi olmayı başarmış ciddi bir kurumun başına geçmenin heyecanı içerisindeyim. Amacımız bu kurumsal yapıyı koruyarak yüceltmek aynı zamanda gazetemizi çağın gerektirdiği koşullara entegre ederek okuyucunun tarafsız haber hakkına daha etkin ve hızlı erişimini sağlamaktır” diye konuştu. 

DİĞER ZİYARETLER….

AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe ve beraberindekiler Aliçopehlivan köyüne geçerek burada köy muhtarı Güven Aslan’dan köyün sorunları hakkında bilgi aldılar.

Daha sonra Kocahıdır köyüne geçen Akmeşe, burada köy muhtarı Rüstem Önal tarafından karşılandı. Burada Kadir gecesi ilk teravih namazının kılınmasının planlandığı yeni camii inşaatını gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Kocahıdır ziyaretinden sonra Esetçe Beldesine gelen Akmeşe ve beraberindekiler, ak Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve Keşan Belediye Başkanı Mustafa Helvacıoğlu ile beraber Belediye Başkanı Cemal Deniz’i, makamında ziyaret ettiler.

İFTARA KATILDILAR.

AK Parti Edirne Milletvekili Fatma Aksal ve AK Parti İl Başkanı İlyas Akmeşe İpsala ziyaretini Yenikarpuzlu Belediyesi tarafından düzenlenen meydan iftarına katılarak sonlandırdılar.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —