Tarih: 12.10.2020 09:23

AK Parti’den Vefa Hareketleri…

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Teşkilatı partilerinde emeği bulunan, katkı sağlayan ve başkanlık görevlerini başarı ile yürüten önceki dönem İlçe başkanlarına plaket takdim etti.

ÖNCE GÜNGÖR’Ü, ZİYARET ETTİLER.

5 Eylül tarihinde görkemli bir kongre ile yeniden İlçe Başkanlığına seçilen Hakan İlkdoğmuş, başkanlığındaki yönetim kurulu Cuma günü Kaymakam Ekrem Güngör’ü, ziyaret ederek İpsala’nın sorunları hakkında bilgi alışverişinde bulundular.

İLÇE BAŞKANLARINA VEFA PLAKETLERİ..

Ak Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, başkanlığındaki yönetim kurulu partilerinde görev yapan Avukat Murat Gürkan’ı, bürosunda ziyaret ederek partilerine yaptıkları hizmetler nedeniyle teşekkür plaketi takdim ettiler.

Ak Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, başkanlığındaki yönetim kurulu daha sonra Turan Girgin, Kerim Bayraktar, Mehmet Kerman, İsmet Özçifçi ve Recep Seren’e, plaketlerini takdim etti.

Ak Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, AK Partinin İpsala’da kurulduğu günden beri partilerinde görev yapan ilçe başkanlarını ziyaret ettiklerini, bugüne kadar yaptıkları hizmetler nedeniyle teşekkür plaketleri takdim ettiklerini belirtti.

Önceki dönemlerde partide görev yapan ilçe başkanları ise nazik jestleri nedeniyle AK Parti yönetimine teşekkür ettiler.

AK Parti İlçe yönetimi daha sonra esnafları gezerek programlarını bitirdiler. Haber Merkezi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —