Tarih: 04.09.2020 09:02

AK Parti Yarın Seçime Gidiyor!

Facebook Twitter Linked-in

İlkdoğmuş Tek Aday

AK Parti İpsala İlçe Teşkilatı günlerdir sürdürdüğü hummalı çalışmasını yarın maske+sosyal mesafe ve temizlik kuralına göre gerçekleştireceği kongrenin hazırlıklarını tamamlayacak.

İBA, HASTANE İÇİN ANKARA’YA GİDECEĞİZ

Yarın saat 13.00’de Kapalı pazaryerinde yapılacak olan kongrenin hazırlıklarını görmek üzere dün İpsala’ya gelen AK Parti İl Başkanı Belgin İba, kongre hazırlıkları konusunda parti merkezinde İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş’tan bilgi aldı.

İlkdoğmuş, her şeyin planlandığını, gerekli davetlerin yapıldığını, birlik ve beraberlik içinde yapılacak olan kongreye hazır olduklarını ifade etti.

AK Parti İl Başkanı Belgin İba ise hedeflerinin 2023 yılında yapılacak genel seçimler olduğunu, bu seçimleri mutlaka kazanacaklarını belirterek ”İpsala teşkilatımızın çalışmalarından memnunuz. Sizleri takip ediyoruz. Cumartesi günü yapacağınız kongre ile yola devam edeceksiniz. Gönüllere dokunuyorsunuz bunu görüyoruz. Daha iyi noktalara geleceksiniz” şeklinde konuştu.

Hastane konusuna da değinen İba,”Hastanenin konusunu biliyorum. Yeni Sağlık İl Müdürümüz de konuya vakıftır. Kongrelerden sonra Ankara’ya giderek Sağlık Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunacağız” dedi.

GÜNGÖR’Ü, ZİYARET ETTİ.

AK Parti İl Başkanı Belgin İba,daha sonra İpsala Kaymakamı Ekrem Güngör’ü, ziyaret ederek pandemi döneminde yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak kendisine teşekkür etti.

KONGRENİN YAPILACAĞI ALANI İNCELEDİ.

AK Parti İl Başkanı Belgin İba, kongrenin yapılacağı kapalı Pazar yerini gezerek planlama hakkında AK Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş’tan bilgi aldı.

İLKDOĞMUŞ,”GÜZEL BİR KONGRE İÇİN SİZLERİ BEKLİYORUM”

AK Parti’nin yarın yapılacak olan genel kuruluna tek aday olarak girmesi beklenen Hakan İlkdoğmuş,”Mart ayında bir gün kala ertelediğimiz kongremizi yarın maske+sosyal mesafe kuralına uyarak yarın gerçekleştireceğiz. Bütün hazırlıklarımızı tamamladık. Her şeyin daha güzel olacağına inanıyoruz. Partimizdeki gönül insanlarımızın hepsine ulaşmaya çalıştık. Ulaşamadıklarımızı buradan davet ederek bekliyoruz” dedi.

 İlkdoğmuş, kongrenin saat 13.00’te başlayacağını ve tüm hazırlıkların buna göre yapıldığını ifade etti. Haber Merkezi

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —