Tarih: 24.06.2019 08:59

AK Parti Ürün Alımlarını Takip Edecek.

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, bugün alımlara başlayacak olan TMO ile yakın bir çalışma örneği sergileyeceklerini söyledi.

İpsala Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO)nun yeni hasat dönemi için hazırlıklarını bitirerek bugün ilk alımları gerçekleştireceğini ifade eden İlkdoğmuş,”Randevulu sistemden geçtiğimiz yıllarda verim alan ve vatandaşın ilgisi ile karşılaşan TMO, bu yıl da alımları randevuyla yapacak. Cuma günü saat 10.00’da başlayan alım döneminin ilk ürününün bugün teslim edilmesini bekliyoruz.” dedi.

Buğday, arpa, çavdar, yulaf, mısır ve çeltik alımları randevulu olarak yapılacağını kaydeden İlkdoğmuş, AK Parti İpsala İlçe Başkanlığı olarak sık sık TMO’yu ziyaret ederek çiftçi ile devlet arasında köprü vazifesi görmeye devam edeceklerini ifade etti.

2019 yılı ürün alım sezonunun hayırlı olmasını dileyen İlkdoğmuş, randevuların internet üzerinden yapılacağını ifade etti.

DÜNKÜ SEÇİMLERDE ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPTIK

Geçen hafta içinde İstanbul’da 3 gün seçim çalışmalarına katılan AK Parti İpsala İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş,”Biz üzerimize düşen görevi yaptık. Ev ziyaretlerimiz çok olumlu geçti. Edirne olarak çalmadığımız kapı kalmadı ”şeklinde konuştu. Haber Merkezi




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —