Tarih: 17.07.2020 09:45

AK Parti Lokma İkram Etti.

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti İpsala İlçe Başkanlığı, tarafından 15 Temmuz şehitleri ile Ayasofya’nın ibadete açılması adına lokma döktürülüp vatandaşlara ikram edildi.

AK Parti İlçe Başkanı Hakan İlkdoğmuş, 15 Temmuz’un, Türkiye için dönüm noktası olduğunu söyledi.

İlkdoğmuş,”FETÖ terör örgütünün 15 Temmuz darbe girişiminde, Türk Milletinin, vatana bağlılığını bir kez daha göstermiş olduğunu dile getiren Başkan Bilgin, “Gözlerini kırpmadan milletin üzerine ateş eden FETÖ’cü hainler, sandılar ki, bu millet korkacak, meydanları, sokakları kendilerine bırakacak, evlerine çekilecek. Ama milletimiz, üzerine açılan ateşlere, atılan bombalara, yöneltilen tehditlere, gözlerinin önünde vurulan insanlara rağmen asla geri adım atmamış, meydanı darbecilere bırakmamıştır. Bu bakımdan, 15 Temmuz darbe girişimi, milletin darbe heveslilerine verdiği bir büyük ders olarak, bu milletin şanlı tarihindeki yerini alacak ve hiçbir zaman hatırımızdan çıkmayacaktır. Terör örgütü hain FETÖ’nün darbe girişiminde hayatını kahramanca feda eden tüm demokrasi şehitlerimizi rahmet ve minnetle yad ediyorum. Kahraman gazilerimize şifalar diliyorum.” dedi.

Ayasofya’nın yeniden ibadete açılmasıyla ilgili de çok mutlu olduklarını belirten ilçe başkanı Hakan İlkdoğmuş; “ İşte vatan uğruna canlarını feda eden şehitlerimizin ve gazilerimizin onuruna ayrıca Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde Ayasofya’nın Camii olarak ibadete açılmasının hayrına bugün ilçemizde vatandaşlarımıza lokma dağıtıyoruz. Hayırlara vesile olsun inşallah. Ayasofya’nın ibadete açılması Türkiye için önemli olaylardan bir tanesi. Cami olarak ibadete açılması da tekrardan tüm Türk Milletine hayırlı uğurlu olsun” dedi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —