Tarih: 24.02.2021 11:05

AK Parti Değerlendirme Toplantısı Yaptı

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Cumhur İttifakı Edirne Merkez İlçe Belediye Meclis üyeleri ile bir araya gelerek şehrin yerel sorunları hakkında değerlendirme toplantısı gerçekleştirdiler.

Ardından İlçe Başkanları ile bir araya gelen Başkan İba, teşkilatın aylık çalışmalarını da değerlendirerek, ilçe başkanlarının görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba ve Edirne Milletvekili Fatma Aksal, Cumhur İttifakı Edirne Merkez İlçe Belediye Meclis üyeleri ile bir araya gelerek kentin yerel sorunları üzerine değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. Şehrin sorunları hakkında değerlendirme yapılan toplantıda meclis çalışmaları hakkında istişareler yapıldı.

Belediye Meclis Üyeleri de Meclis tarafından yapılacak projeler ile ilgili olarak Başkan İba’ya görüşlerini ilettiler. Cumhur İttifakı ile birlik ve beraberlik içerisinde el ele omuz omuza vererek güzel çalışmalara imza atacaklarını söyleyen Başkan İba, “Bizlere gelen tüm isteklere taleplere görüşmeler yaparak çözüm bulmaya çalışıyoruz. Edirne’nin faydasına yapılacak her türlü işlerde belediye meclis üyelerimizin yanında olacağız. Birlikte kadim şehrimiz Edirne’miz için güzel işlere imza atacağımıza yürekten inanıyorum”dedi.

Başkan İba, İlçe Başkanları İle Görüştü

AK Parti Edirne İl Başkanı Belgin İba, ilçe başkanları ile Şubat ayı çalışma ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. İlçe Başkanları, İba’ya ilçelerindeki sorunlar ile ilgili talepleri iletti. İba, talepleri tek tek dinleyerek not aldı ve çalışmaların takipçisi olacaklarını söyledi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —