Tarih: 24.01.2018 17:54

Ahmet Koru, “Kırmızı Listedeyiz”

Facebook Twitter Linked-in

İpsala’lı İşadamı Ahmet Koru, Kırmızı Listede Yer Aldıklarını Söyledi.

 İpsala’lı İşadamı Ahmet Koru, Kırmızı Listede Yer Aldıklarını Söyledi.

Ahmet Koru, Nisan Ayında yapılacak olan Keşan Ticaret ve Sanayi Odası seçimlerinde Kırmızı ve Sarı grup olarak İki listenin yarışacağını kaydederek şöyle konuştu: “Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Organ seçimlerinde İpsala’lılar olarak, ben 14. Grup olan Sigortacılar grubundan, kardeşlerimiz Hüseyin Bakan, İbrahim Göksu, Ekrem Ege, Hacıköy’den Şakir Balcı 1. Grup Tarım grubundan Kırmızı listenin adaylarıyız.

Daha önce birlikte çalıştığım Mustafa Helvacıoğlu’nun bulunduğu Sarı Liste’ye karşı bizim Kırmızı Liste 14 grupta hepsinde kazanacağımıza inanıyorum. Üyelerimize daha iyi hizmet edebilmek için kendilerini sık sık ziyaret ederek, Odamızın daha iyi projeler üretmesi için görüş alışverişinde bulunuyoruz. Amacımız bu rekabetçi ortamında kaliteyi yükseltmek, üyelerimize ve bölgemize daha iyi hizmet anlayışındayız. Siyasi partiler, sivil toplum örgütleri ile vatandaşlarımız arasın bir köprü oluşturup, bölgemizin ekonomik anlamda kalkınmasını sağlayarak, bölgemizin eğitim ve refah düzeyinin yükselmesinin amaçlıyoruz.

 Kırmızı listenin sloganı “Değişim Olmadan, Gelişim Olmaz” dır. Bu anlamda baktığımızda artık yenilikçi fikirlerle ziyaret ettiğimiz üyelerimizin yoğun ilgisi ile karşılaşıyoruz. Bölgemiz açısından zorunlu olan bu değişimi üyelerimiz ile birlikte gerçekleştirerek, daha üretken, daha çalışkan Oda haline gelmek istiyoruz. Diğer Sarı gruptaki arkadaşlarımızla saygı ve sevgi çerçevesinde çalışmalarımız sürmektedir. Çünkü diğer gruptaki arkadaşlarda hepimizin arkadaşı, karşılıklı iş ilişkimiz bulunmaktadır.

Bu bir bayrak yarışıdır medeni bir şekilde seçimlerimizi gerçekleştirerek Keşan Ticaret ve Sanayi Odamızı iyi yerlere getirmek ve kaliteyi arttırmak için bu seçimleri gerçekleştireceğiz




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —