Tarih: 21.11.2016 17:25

3,5 Milyon İnsanımız Devletten İş Bekliyor!

Facebook Twitter Linked-in

Dün 3 milyon beş yüz bin insanımız KPSS sınavlarına katıldı. Bu, son yılların en yüksek katılımlı sınavı oldu.

Saadet Partisi İl Başkanı Ali Demirkıran, Pazar günü KPSS sınavına giren 3,5 milyon insanımızın Devletten iş beklediğine dikkat çekti.

Bu durumun, ülkemizdeki işsizliğin hangi boyutlara geldiğini gösterdiğine işaret eden Ali Demirkıran, “İnsanımızın içine düşürüldüğü bu durum oldukça anlamlıdır. Diğer yönü ile de gençlerimizin kendi başına iş yapabilme, ticari faaliyetlere atılabilme imkân ve cesaretlerinin yok edildiğini göstermektedir” dedi.  

Demirkıran devamla; “Vahşi kapitalizm ülkemizde büyük bir tekelleşmeye sebep olmuştur. Gençler kendilerini devlet kapısına atarak hayatlarını kurtarmaya çalışmaktadır. Bu, bir ülkede üretim ve yönetime yönelik yatırımların yapılmamasının acı faturasıdır. Yıllardır Liberal Ekonomi, Serbest Ekonomi naraları atıldı. Bunu söyleyenlerin yerli üretimi bitirme hedefleri olduğunu açıktı, aşikardı.  Kendi üreticisini, kendi insanını korumak, iş bulmasını sağlamak  hükümetlerin en önemli görevidir.  Kontrolsüz ve teslimiyetçi politikalar, stratejik önemdeki tesislerin özelleştirilmesi, yabancılara saha açan ithalatı teşvik eden yasal düzenlemeler pazarımızın işgal edilmesine sebep olmuştur ” dedi.  

İnsanımızın bu düzenden artık ümidini tamamen kestiğine işaret eden Demirkıran, “Saadet Partisi olarak diyoruz ki, insanımız bu düzenden artık ümidini kesmiştir. Bu düzenin insanımıza verecek bir şeyi kalmamıştır. Milli Görüş, bu vahşi kapitalizm ve tekelleşmeye karşı duran tek siyasi harekettir. İş başına geldiğinde bu oyunlar bozulacak ve adil bir düzen kurulacak. Böylece insanımız aradığı huzur, saadet ve refaha kavuşacaktır” açıklamasında bulundu. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —