Tarih: 26.06.2015 17:38

30 Yıldır Milyarların Peşinde

Facebook Twitter Linked-in

Balkanlardaki büyük göçten önce dedesi tarafından Bulgaristan da saklanan yüzlerce kilo altının haritasını Bulgaristan yetkililerine verdiği için bulunan hazinenin ihbar tazminatını almayı hak kazandığını iddia eden Edirneli Ahmet Akar; Bulgar yetkililerin kendi adına 1985 yılında  Türkiye bankalarına gönderdikleri milyonlarca doların peşinde tam 30 yıldır koşuyor!!!

Edirneli Ahmet Akar, son çare olarak 30 yıldır peşini bırakmadığı dolarlarını, faiziyle birlikte Türk Hükümetinden geri alıp kendisine vermesi, için Bulgar Cumhurbaşkanına bir dilekçe yazdı. Paranın tamamıyla Bulgaristan da yatırım yapacağını taahhüt ettiğini söyleyen Ahmet Akar Bulgar Cumhurbaşkanından gelecek cevabı bekliyor.

Edirneli Ahmet Akar; 1980 li yılların başında dedesinden kalma bir Hazine Haritasını Bulgar yetkililere verip, zamanın Bulgar hükümeti tarafından hazinenin çıkartılmasını sağladığı için adına ihbar tazminatı olarak Bulgar hükümeti tarafından TC Merkez Bankasına 1985 yılında yatırılan Milyonlarca Doların kendisine verilmediğini ve birilerince(!) kullanıldığını iddia ediyor… 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —