Tarih: 04.06.2021 11:01

3 Yerde Sandık Başına Gidilecek

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye genelinde 753 mahalle ve köy sandığa gidiyor. Ölüm veya farklı nedenlerle düşen muhtarlıklar için 6 Haziran'da seçim yapılacak.

İpsala İlçe Seçim Kurulu Başkanlığı tarafından yapılan açıklamada,”2972 Mahalli İdareler ile Mahalle Muhtarlıkları ve İhtiyar heyetleri seçimi hakkında kanunun 33.maddesi ile Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığının 17/03/2021 tarih ve 127 sayılı kararı doğrultusunda İpsala İlçesi Yenikarpuzlu beldesi İnönü Mahallesinde, Sarıcaali ve Korucuköy’de 06 Haziran 2021 Pazar günü muhtarlık ara seçimi yapılacaktır. Mahalle halkımıza ilanen duyurulur denildi”

ADAYLAR ÇOK HIZLI

Ertan Savran’ın vefatı ile boşalan Yenikarpuzlu beldesi İnönü Mahallesinde Sinan Yıldırım, Soner Bayır, Aykut Akman, Hasan Yılmaz, Tugay Atalay ve Ergin Akıncı muhtar adayı olarak yarışacak.

Muhtar Ali Ergül’ün vefatı ile boşalan Korucuköy’de ise Oruç İzzet Sezer, Mehmet Bayatlı ve Tanzer Badem muhtarlık için aday olarak yarışacak.

Muhtar Bahattin Kaya’nın vefatı boşalan Sarıcaali köyünde ise Hamit Korkan,Hayrullah Usta ve Yaşar Demir muhtarlık için mücadele edecek.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —