Tarih: 18.05.2022 08:57

19 Mayıs Gençlik Spor Bayramı Yarın Coşku İçinde Kutlanacak

Facebook Twitter Linked-in

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri yarın tüm yurtta olduğu gibi İpsala’da da coşku içinde kutlanacak.

Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ile Gençlik Haftası kutlamaları 19 Mayıs 2022 Perşembe günü Saat 10.45’de Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğünce Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı önünde Çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayacak.

ETKİNLİKLER…

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinliklerine Cumhuriyet meydanında günün anlam ve önemini belirten konuşma ile devam edecek.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri şiirlerin okunması, halk oyunları gösterisi, müzik dinletisi, dans gösterileri, hafta boyunca yapılan yarışmalarda dereceye girenlere ödüllerinin verilmesi ile sona erecek.

FENER ALAYI      

Yarın akşam saat 20.30’da İpsala Şehitlik anıtı önünden Cumhuriyet meydanına kadar fener alayı düzenlenecek.

KONSER

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve Gençlik Haftası etkinlikleri kapsamında bu akşam Ozan Aypar ile Grup On Air’in konseri ile başlayacak. Yarın akşam ise Grup7’li ile Ali Altay sahne alacak.

Hafta nedeniyle okullarda çeşitli yarışmalar düzenlendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —