Tarih: 03.09.2016 18:22

17.nci İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı Başladı

Facebook Twitter Linked-in

17.nci İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı Çarşamba günü  İpsala Ticaret Borsası önünde oluşturulan kortejin Keşan Belediye Bandosu ve İpsala Belediyesi Mehter Takımı eşliğinde Cumhuriyet Meydanı’na doğru yapılan yürüyüş ile başladı.

Korteje Edirne Valisi Günay Özdemir, İpsala Kaymakamı Eyyüp Özdemir, Keşan Kaymakamı Nuri Özder, CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu,Makedonya Cumhurbaşkanı ve eski Devlet Bakanı Hadi Nezir,23 dönem Edirne milletvekili Necdet Budak, İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Kerman, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan, Gümülcine seçilmiş müftüsü İbrahim Şerif, Keşan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Helvacıoğlu,İpsala Ticaret Odası Başkanı İbrahim Girgin,İpsala Ziraat Odası Başkanı Hüseyin Darcan  ve çok sayıda davetli ve vatandaş katıldı.

İpsala Belediye Başkanı Mehmet Kerman tarafından Cumhuriyet meydanındaki Atatürk Anıtına çelen konuldu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’ndan sonra fuar alanına hareket edildi.

PROTOKOL KONUŞMALARI YAPILDI.

Fuar alanındaki tören folklor gösterileri ile başladı ve protokol konuşmaları ile devam etti. Konuşmalarda İpsala pirincinin önemine vurgu yapıldı.

TESCİLLİ PİRİÇ VE VERGİ ŞAMPİYONLARINA PLAKET VERİLDİ.

Keşan Ticaret ve Sanayi Odası tarafından vergi şampiyonlarına ödül, İpsala Ticaret Borsası tarafından ise pirinç tescil töreni gerçekleştirildi.

STANTLARIN AÇILIŞI YAPILDI.

Fuar alanında stant kiralayan firmaların ürünlerini sergilediği alanın açılışı kurdelesi Edirne Valisi Günay Özdemir ve protokol heyeti tarafından kesildi.

Stantların gezilmesinden sonra misafirlere etli pilav ve ayran ikramı yapıldı.

SERDAR TUNCER SAHNE ALDI.

17.nci İpsala Çeltik Festivali ve Tarım Fuarı son bölümünde TRT  programcısı Serdar Tuncer sahne aldı.Tuncer okuduğu biribirinden güzel şiirlerle izleyenleri büyüledi.

 Diğer resimleri galeri bölümümzden izleyebilirsiniz..




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —