Tarih: 15.11.2019 08:51

1.325 Kişiye ” Birlikte Üretelim Kırsalda Güçlenelim ”Proje Eğitimi Verilecek.

Facebook Twitter Linked-in

Edirne Tarım ve Orman İl Müdürlüğünce hazırlanmış olan “Birlikte Üretelim Kırsalda Güçlenelim ”projesi kapsamında düzenlenen eğitim toplantısı Çarşamba günü Belediye Düğün Salonunda yapıldı.

Edirne İl Tarım ve Orman Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube müdürü Eyüp Farsak, yaptığı açılış konuşmasında il genelinde faaliyetlerini sürdürmekte olan tüm tarımsal amaçlı kooperatif yönetim ve denetleme kurulu üyelerine kooperatifçilik ve birlikte üretim bilincinin kazandırılması, geliştirilen eylem ve işlemlerin hukuka uygun olarak yürütülmesi, ileride doğabilecek hukuksal sorunların önlenmesi için gerekli eğitim çalışmalarının gerçekleştirilmesinin hedeflendiğini ifade etmiştir.

Şube Müdürü Eyüp Farsak, İl Genelinde faaliyetlerini sürdürmekte olan 153 adet Tarımsal Kalkınma,97 adet Sulama ve 15 adet Su Ürünleri Kooperatifi olmak üzere toplam 265 adet Tarımsal Amaçlı Kooperatif bulunduğu, İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce söz konusu proje kapsamında 2019-2022 yılları arasında Edirne’de faaliyet gösteren tüm Tarımsal Amaçlı Kooperatiflerin yönetim ve denetim kurullarına yönelik olarak yaklaşık 1.325 kişiye eğitim verilmesi planlanmakta olduğunu ifade etti.

Toplantı İl Müdürlüğü Kırsal Kalkınma ve Örgütlenme Şube Müdürlüğünde görevli Erol Üstünel ve Murat Gülseven tarafından toplantıya katılanlara eğitim verildi. Haber Merkezi

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —