Tarih: 14.06.2019 09:18

10.ncu Mezunlarını Verdi.

Facebook Twitter Linked-in

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İpsala Anadolu Lisesi mezuniyet töreni Salı günü İpsala Kapalı Spor Salonunda gerçekleşti.

Bu yıl 10. mezuniyet törenini gerçekleştiren İpsala Anadolu lisesi mezuniyet programı 12. sınıf öğrencilerinin tanıtımı ile başladı. Daha sonra Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının söylenmesi akabinde tören programına katılan İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar, İpsala Belediye Başkanı Abdullah Naci Ünsal ve İpsala İlçe Milli Eğitim Müdürü Salih Mehmet Engin, tarafından dereceye giren öğrencilere ödüllerin verilmesi ile devam etti.

Dereceye giren öğrencilere plaket verildi.

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı İpsala Anadolu Lisesi 10. mezuniyet töreninde Neslihan Köroğlu okul birincisi olurken, Emirhan İzci okul ikincisi, Gamze Gülmez okul üçüncüsü oldu. Plaket töreni sonrasında okul birincisi Neslihan Köroğlu, yaş kütüğüne plaket çaktı.

Okul birincisi Köroğlu’ndan duygu yüklü veda konuşması

Öğrenciler adına kısa ve duygu yüklü bir konuşma gerçekleştiren okul birincisi Neslihan Köroğlu,  “ bugün hayatımızda hiç unutmayacağımız bir 4 yılı geride bırakıyoruz. Evimi ailemi geride bırakıp okumak için İpsala’ya geldiğim ilk günü hatırlıyorum da ilk kez gördüğüm yabancı bir yerde tek başınaydım.

 Okulumda, sınıfımda odam da yabancı yüzler. Birbirinden farklı insanlar ile beraberdim. Günler geçti o yüzleri tanımaya başladım. O insanlarla aynı sırayı paylaşmıştım.  

Yeri geldi yan yana uyuduk, aynı yemeği yedik, beraber güldük. Sıkıntıları acıları paylaştık. Sonunda gördüm ki aileme yeni insanları katmışım. Artık hepimiz farklı yollara gidiyoruz. Belki ileride birbirimizi yeniden göreceğiz. Belki bir birini hiç göremeyecek olanlarımız olacak.

Ama her zaman birbirimizin kardeşi olacağız.  Bugünleri hatırladığımızda yüzümüzde tatlı bir tebessüm olacak. 4 yıldır yan yana omuz omuza arkadaşlarımızla bizleri yetiştirmek iyi birer insan olarak hayata kazandırmak için canla başla gece gündüz demeden çalışan öğretmenlerimize, bizleri yetiştiren bugünlere getiren hakkını asla ödeyemeyeceğimiz ailelerimize teşekkür ediyor ve onları en temiz duygular ile selamlıyorum” diye konuştu.

Aslantatar ve Mısırlı öğrencilere başarılar diledi

İpsala Kaymakamı Enis Aslantatar ve İpsala Anadolu Lisesi Müdürü Erdem Mısırlı’da mezuniyet töreninde kısa birer konuşma yaparak öğrencilere bundan sonraki hayatlarında başarılar diledi.  Aile ve öğretmenlere de seslenen Aslantatar, “sizlere de görevler düşüyor. Çocuklarımızın başarısı bizler için önemli çünkü onlar geleceğimiz. İstedikleri mesleklerde onları desteklemeliyiz ve hangi dalda başarılı iseler o konuda yönlendirmeliyiz” dedi.

Konuşmalar sonrasında İpsala Anadolu Lisesi öğrencileri halk oyunları gösterilerini sergiledi.  Daha sonra 12. sınıf öğrencilerinden Sercan Oran ve Tuğba Aldanmaz 11. sınıf öğrencilerinden Kerimcan Aydeniz ve İrem Eren’e İpsala Anadolu Lisesi bayrak ve filamansını teslim etti.

Tören başarı belgelerinin verilmesinin ardından kep atma ile son buldu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —