• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,30% 0,16
  • EURO

    35,12% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2273,59% -0,16
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,00

Gönlümde Hizmet Etme Aşkı Her Zaman Vardı!

Keşan 31.03.2021 09:19:39 0
Gönlümde Hizmet Etme Aşkı Her Zaman Vardı!

Hakan Çevikel İl Yönetimi Sürecini Gazete Saros’a Değerlendirdi

AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkanı Keşanlı Hakan Çevikel, 7. Olağan Edirne il Kongresi süreci sonunda, il yönetiminde göreve gelmesini Gazete Saros’tan Sonay Can’a değerlendirdi.

Sürecin zor olduğuna dikkat çeken Çevikel, ana başlıklarla şu konulara değindi:

“İLDEN GELEN TALEP ÜZERİNE SEÇİLDİM”

            Keşan’ı AK Parti’de 3 kişiyle temsil ettiklerini ifade eden Hakan Çevikel, “AK Partimizin 26 Ocak tarihinde gerçekleştirilen 7. Olağan İl Kongresi’nde Sayın Belgin Başkanımızın da talepleriyle, istekleriyle ve ricasıyla, 40 kişilik İl Yönetim Listesi’ne dahil olduk ve delegelerimizin de teveccühüyle il yönetimine seçildik. Ondan sonraki süreç içerisinde bu yönetim listesinde benimle beraber Keşanlı iki abimiz, arkadaşımız da yönetim içerisinde yer aldı. Bunlardan bir tanesi Mecit Erol; daha önce uzun yıllar il yönetiminde de yer alıp görev yapmıştı. Diğeri de Mustafa Mercan; o da aynı şekilde il yönetiminde uzun yıllar yer almıştı. Bu dönem 3 kişi olarak Keşan’ı, Edirne AK Parti’de temsil ediyoruz. Daha sonra yine Sayın İl Başkanımızın tasarruflarıyla İl Yürütme Kurulu oluştu. 40 kişilik yönetim içerisinden Yürütme Kurulu’nu Sayın Başkanımız açıkladı. Şahsıma da İl Başkan Yardımcılığı ve Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkanlığı görevi verildi. Dolayısıyla zor ve ağır olan bu görevi de layıkıyla yerine getirmeye çalışacağız, inşallah verilen görevin hakkını teslim ederiz, bize duyulan bu güveni de layıkıyla cevaplarız.” Dedi.

            “AMACIMIZ AK PARTİYİ 2023 SEÇİMİNE HAZIRLAMAK”

Göreve gelir gelmez, çalışmaya başladığının altını çizen Çevikel,  AKParti’yi seçime hazır bir şekilde diri tutacaklarını vurgulayarak şöyle dedi: “Amacımız teşkilatlarımızla beraber 2023’te yapılacak olan seçimlere hazırlanmak. Bu anlamda bizim birim olarak görevimiz seçim işleri olduğu için de öncelikle sandıklar, mahalle teşkilatları ve seçimle ilgili tüm faaliyetleri Edirne’de tek elden koordine etmek ve her zaman olduğu gibi AK Parti’yi seçime hazır bir şekilde diri tutmak. Bunun için de biz faaliyetlerimize başladık. Öncelikle merkez ilçelerimizde, Edirne merkezde ilk toplantımı gerçekleştirdim ben seçim işleri olarak. Ardından Keşan ilçemizde yönetimimizle ve mahalle başkanlarımızla bir toplantı gerçekleştirdik. Üçüncü olarak da geçen hafta Enez ilçemizde bir toplantı gerçekleştirdik. Biz toplantıya iştirakten, görev alan arkadaşlarımızın heyecanından çok memnunuz. Çok istekli bir yapımız var, şu an için bunu söyleyebilirim ve tüm ilçelerimizde de bu yapıyı oluşturmak gayreti içerisindeyiz.”

“SEÇİM İŞLERİ KOORDİNASYONU PARTİDE EN AĞIR GÖREV  

Muhabirimizin, “Keşan’da çok yoğun bir iş temponuz var. Partideki bu görevinizde de yoğun bir çalışmanız olacak. Omuzlarınıza bir yük binecek. Bu sürece girmeye nasıl karar verdiniz?” şeklindeki sorusunu yanıtlayan Hakan Çevikel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Gerçekten verilen görev çok ağır bir görev. Tüm siyasi partilerde gerek teşkilat başkanlığı gerekse seçim işleri başkanlığı yükü en ağır birimler. AK Parti için daha da geçerli bir durum bu. Çünkü şöyle ki; 1000 sandığımız var Edirne civarında ve bu 1000 tane sandıkta 1000 tane sandık başkanı demek. Bizim AK Partimiz’de de şöyle bir durum var, biz her sandıkta 1 sandık başkanı ve 9 tane yönetim kurulu olmak üzere 10 kişi belirliyoruz. En az 10 bin kişilik aktif çalışan bir ekip ortaya çıkarmak zorundayız ve sadece seçim günü itibariyle değil, bugünden itibaren seçime kadar da aktif olarak çalışacak bir ekip hazırlamak gayretindeyiz. Kolay değil tabi.”

KEŞAN’DAN TECRÜBELERİMİZ VAR”

Zorlukların kendisini yıpratmadığını, akisne daha da güçlü kıldığını vurgulayan Çevikel,  farklı bir AK Parti yönetimi oluşacağına dikkat çekti. Hakan Çevikel, görüşlerini Keşan’dan örnek vererek şu cümlelerle belirtti: “Meslek anlamında da, avukatlık mesleğini icra ettiğimiz için günlük işlerimiz, duruşmalarımız var. Bunları ayarlamak konusunda da sıkıntılar yaşamıyor değiliz. Ama burada da, geçmiş dönemlerden siyasi tecrübelerimiz var. Biliyorsunuz ki Keşan’da hem Yönetim Kurulu Üyeliği hem de Keşan İlçe Başkanlığı görevlerini yaptık. Bu dönem içerisinde teşkilatçılığın nasıl olması gerektiğini öğrendiğimi düşünüyorum. Bu tecrübelerimi de ben il yönetimine ve il teşkilatına da aktarmak gayreti içerisindeyim. Haftanın en az iki gününü siyasi çalışmalara ayırmak durumundayım. Diğer kalan zamanımı aile ve işime bölüştürüyorum. Sağ olsun Sayın İl Başkanım Belgin Hanım bu konuda bize sonuna kadar destek oluyor, her türlü yardımda bulunuyor. Ben huzurlarınızda ona bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Çok iyi bir paylaşım içerisindeyiz. Gerek teşkilat başkanımla gerek il başkanımla sürekli istişare halindeyiz. Hem kadın kollarımızdan hem gençlik kollarımızdan yardım ve destek istiyoruz. Onlar da sağ olsunlar, bizleri hiç kırmıyorlar. Bugüne kadar yaptığımız tüm toplantılar çok olumlu geçti. Dediğimiz gibi, arkadaşlarımız çok istekli. Ben çok daha farklı, çok daha hareketli ve mücadele eden bir yapı oluşturacağımızı tahmin ediyorum, farklı bir AK Parti teşkilatı oluşacak diye düşünüyorum.”

“ÖNEMLİ OLAN İNANA HİZMET ETMEK”

Çevikel, daha sonra şu görüşlere yer verdi: “Derdimiz hep şu; biz hiçbir yerde ihtiyaç sahibi bir mazlumun kalmasını istemiyoruz. Dolayısıyla milletin derdiyle dertlenen bir yapı içerisinde olduğumuz için, dediğimiz gibi sıkıntı yaşayan, bize ihtiyacı olan, askere gitmiş çocuğu olan, tutuklu ya da cezaevinde aile bireyi olan, gece aç yatan gibi bir sürü ihtiyacı olan insanlarımız olabilir; biz bunlara ulaşmak durumundayız.  Bizim teşkilat anlamında, benim de şahsi anlamda düşüncem bu. Biz üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirerek aradaki elçilik vazifesini mutlaka ve mutlaka doğru bir şekilde yerine getirmek zorundayız. Bu noktada ihtiyaç sahiplerinin tespiti de önemli, insanların yöresel ve bölgesel olarak gerçek anlamdaki ihtiyaçlarının tespiti de önemli. Tabi biz bunu yerel merkezimize, ilgili birimlerimize iletmekle görevliyiz. Dolayısıyla bu çalışmaları yaparken harcadığımız emek de zaman da bizim için hiç yorucu olmuyor veya kaybedilmiş zaman ve emek olarak görülmüyor kendi açımızdan. Vatandaşlarımız bize her dakika, her saniye, ulaşabilir. Önemli olan insana hizmet etmek. Burada ulaşmaktan kastımız kendi teşkilat mensuplarımıza ulaşmaktan bahsetmiyorum; tüm vatandaşlarımıza, tüm Edirnelilere ulaşmaktan bahsediyorum. Burada asla, parti, teşkilat ya da insan ayrımı yapmayız, yapamayız. Zaten bunun çalışmalarını biz İlçe Başkanlığı dönemimizde Keşan bazında yaptık ve çok da başarılı olduğumuzu düşünüyorum insanlara ulaşmak konusunda. Tabi siz insanlara ulaşırsanız, insanların sıkıntılarını ve dertlerini paylaşırsanız bu size zaten sandıkta oy olarak geri dönüyor, ekstra bir çaba göstermenize de gerek kalmıyor. Her derdi çözmek gibi bir gücümüz kudretimiz yok belki ama en azından insanların dertlerini paylaşarak da onların sıkıntılarını azaltabiliyoruz. Sadece dertlerini değil, mutluluklarını, sevinçlerini de paylaşmak lazım. İnsanlarla göz teması kurarak ve omuz omuza siyaset yapma gayreti içerisindeyiz, inşallah daha da iyi olacak.”

“İL YÖNETİMİ VE VEKİLİMİZLE PAYLAŞIM İÇERİSİNDEYİZ”

Hakan Çevikel, il yönetimi ve milletvekilleriyle çözüm odaklı çalıştıklarının altını çizerek, “Tabi sizin de bahsettiğiniz gibi verilen görev ağır bir görev. Bütün Edirne çapında çalışma yapmak durumundasınız. Keşan’da biz bunun temelini oluşturmuştuk. Bu başarımızı da herhalde Sayın Başkanımız ve İl yönetimimiz de dikkate alarak bize Edirne’de seçim işleriyle ilgili bir görev verdiler. Hepimiz için hayırlı olsun inşallah. Ama biz sadece seçim işleriyle ilgili değil, Keşan’daki tüm ihtiyaçlarla ilgili de, bölgemizin sıkıntılarıyla ilgili de, gerek il yönetimimize gerekse vekilimizle paylaşım içerisindeyiz. Sorunları kendilerine iletiyoruz, onlar da sağ olsunlar çözüm odaklı olarak her türlü gayreti gösteriyorlar.” Dedi.

“İL YÖNETİCİLİĞİM, KEŞAN’A OLUMLU YANSIYACAK”

Çevikel, muhabirimizin, “İl Yöneticiliğinizin Keşan’a mutlaka olumlu bir yansıması olacaktır. Buraya yönelik özel düşünceler var mı?” sorusuna da şu yanıtı verdi: “Keşan’da ilçe başkanlığı dönemimizde Sayın Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu’yla çalışmalar içerisindeydik. Biliyorsunuz ki Keşan’daki kavşakların yapılması, Keşan Devlet Hastanesi’nin yapılması, Keşan’a doğalgazın getirilmesi, 112 acil servislerinin artması, her köye birer gölet yapılması konusundaki çalışmaların hızlanmış olması, Hamzadere’deki sulama kanalı ihalesinin yapılmış olması, organize sanayinin çalışmalarının başlatılması, gençlik ve spor merkezinin yapılması ve daha sayılabilecek birçok yatırımı, biz kısa da olsa o dönem içerisinde Keşan’a kazandırdık. Bizim görev süremiz doldu, o tarihten sonra başka arkadaşlarımız göreve geldi ama hazırda bekleyen bazı projelerimiz vardı. Onları da inşallah bu dönem içerisinde hayata geçireceğiz, hedefimiz o. Keşan’ın belli başlı sıkıntıları var. O sıkıntıları da aşmak konusunda da Sayın İl Başkanımız ve İl Yönetimimiz ile beraber gerçekten sıkı bir şekilde çalışıyoruz. Milletvekilimiz Sayın Fatma Aksal hanımefendi de bize destek oluyorlar Ankara noktasında. Yakın zamanda da inşallah büyük sıkıntılardan bir tanesinin çözüm müjdesini İl Başkanımız Sayın Vekilimiz ile birlikte verecektir, çözüme kavuşan bir durum var, o da yakın zamanda açıklanacaktır. Proje ve Keşan’ın ekonomisine katkı sağlamak noktasında da yeni düşüncelerimiz var ve bunları da yakın zamanda kamuoyuyla paylaşacağız. İlçe Teşkilatımız ile birlikte açıklayacağız ve inşallah yakın zamanda da temelini atmış oluruz diye düşünüyorum.”

PANDEMİ YÜZYÜZE ÇALIŞMALARIMIZI YAVAŞLATTI

Pandemi döneminde yüz yüze çalışmak konusunda sıkıntı yaşadıklarına da akyıt düşen Hakan Çevikel, bu konudaki görüşlerini de şöyle sıraladı: “Pandemi döneminde yüz yüze çalışmak konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Mümkün mertebe ben halkın içerisinde olup, halkla temas etmeyi seven bir siyaset yapım var. Evlere, kahvehanelere, iş yerlerine giderek insanlarımızla birebir paylaşımda bulunmayı çok seviyorum. Ama pandemi noktasında da buna sağlık açısından ve temas anlamında dikkat etmemiz gerektiğini de biliyoruz. O yüzden de şu süreci biraz daha mesafeyi koruyarak çözmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla siyasi aktivite biraz da sosyal medya üzerinden yapılabiliyor. Biz birimlerle özellikle maske, mesafe ve temizlik kurallarına uygun bir şekilde toplantı yapmaya gayret gösteriyoruz. Bazen de internet vasıtasıyla sanal medya üzerinden de toplantılarımızı gerçekleştiriyoruz. Fiziken bir araya gelemesek de internet ve medya ortamında bir araya gelmeye çalışıyoruz.Yine yapı anlamında bazı sosyal medya uygulamalarını kullanıyoruz, gruplar kurarak iletişimi hızlı bir şekilde sağlamaya çalışıyoruz. İnşallah pandemi bir an önce biter ve biz de insanlarımızla kucaklaşabiliriz, eskisi gibi keyifli bir siyasi ortam gerçekleşir. Ben siyasi kalitenin bölge anlamında da yükselmesi gerektiğini düşünüyorum. Karşılıklı siyasi açıklamalar yapılırken, birlikte yaşadığımızı unutmadan, Hepimizin Keşanlı ve Edirneli olduğunu unutmadan, siyaset bitince de yüz yüze bakacağımızı hatırlayarak keyifli ve seviyeli bir siyaset yapılması gerektiğini düşünüyorum. Günlük anlamda bel altı konuşmalar, eleştiriler belki artı puanmış gibi gelir ama hayat ve siyasetçinin konumlandırılması noktasında o siyasetçi tanımlanırken bu yapılan hareketler de mutlaka hatırlanır ve kendisi de rencide olur.”

“GÖNLÜMDE, HİZMET ETME AŞKI HER ZAMAN VARDI”

Çevikel, sözlerinin devamında, siyasetin Edirne’de keyifli bir dönem geçireceğe de vurgu yaparak, şu görüşlere yer verdi: “Siyaset özlediğimiz bir kurumdu. Bir dönem ara verdik İlçe Başkanlığımızdan sonra. Çok da dahil olmamaya çalıştım. Tabi gönlümde hizmet etme aşkı her zaman vardı. Bu süreçte de Sayın İl Başkanım Belgin hanım bize böyle bir ricada bulununca kıramadık ve görev de verildi. Bu görevi de layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz, çalışacağız. İstediğimiz, gönlümüzden geçenin yarısı olsa inanın Edirne’de siyaset çok farklı bir hale gelir. Bunu yalnız AK Parti için söylemiyorum, bizim yaptığımız ve yapacağımız çalışmalar sanırım diğer parti teşkilatlarına da örnek teşkil edecektir. Keyifli, Edirne’nin siyaseten yükseldiği bir durum söz konusu olur. Hatta bugün çok gurur duyduk; Sayın İl Başkanımız Büyük Kongre’de Divan’da yer aldı. Bu bile Edirne için gerçekten gurur verici. Bu bir fırsattır, bu fırsatları da iyi değerlendirmek lazım. Ben Edirne’deki siyasetin önümüzdeki dönem keyifli geçeceğini düşünüyorum. Artık sorumluluğumuz da arttı. Bizim burada AK Parti’den seçilen bir belediye başkanımız var, sonuçta belediye başkanı şu an tüm Keşan’ın belediye başkanı. Her ne kadar meclis anlamında eksiği varsa da çalışmalarıyla bölgeye örnek olduğunu düşünüyorum Sayın Helvacıoğlu’nun. Geçmiş dönemde siyaset yaparken hedefimiz belediyeydi ve artık belediyemiz var. Bu süreçte de hizmeti en üst seviyeye çıkarmakla görevliyiz; üzerimizdeki sorumluluk da bu kadar büyük aslında.

“ANKARA EDİRNE’YE FARKLI BAKIYOR”

Hakan Çevikel, Ankara’nın Edirne’ye, Edirne’nin de aynı anlayışla Keşan’a farklı baktıklarını belirterek, sözlerini şöyel sonlandırdı: “Geçmiş dönemde yani ilçe başkanlığı dönemimde benim siyasi hedefim Keşan Belediyesi’ni kazanmaktı, Keşan Belediyesi’nin AK Parti belediyeciliği ile tanışmasını sağlamaya vesile olabilmekti ama büyük bir adım attık o dönem içerisinde. Oyumuzu ikiye katladık, meclis sayımızı ikiye katladık, il genel meclisi sayımızı ikiye katladık ama beceremedik. Netice itibariyle sonuçta belediye başkanlığını kazanamadık ama inanın AK Parti ve bölge açısından zincirlerin kırıldığı dönemdi Keşan açısından. O dönem herkes bunun bir hayal olacağını, burada belediyenin değişmeyeceğini, çok uzun yıllardır yerleşmiş bir yapının olduğunu ve böyle bir kanaat ve algının oluştuğunu söylüyorlardı. Bizim söylemlerimiz inandırıcı gelmiyordu insanlara ama şu noktada bugün itibariyle görüyoruz ki halk hizmete bakıyor. Halk hizmete muhtaç. Dolayısıyla da belediyecilik ve yerel yönetim noktasında herkesin siyasi gömleğini veya profilini bir kenara bırakıp; özellikle seçilen arkadaşlar için söylüyorum, Keşanlıya ve bölgeye hizmet etmesi gerektiğini düşünüyorum. Bize sorulduğu müddetçe her zaman desteğimiz olacak. Projeler noktasında da Ankara ve il iletişiminde de biz üzerimize düşen her şeyi yapacağız.”


Kerman,”Gerçek Belediyecilikle Tanışmaya 5 Gün Kaldı.”

Kerman, Çiçeklerle Karşılandı.

Meralar Gübreleniyor.

Keşan Ve İpsalalı Motosikletçiler de Katıldı

Balkan Şehitleri Törenlerle Anıldı.

Turan,"Yaparsa Ak Parti Yapar"

Şentop,“İpsala’da Değişen Bir Şey Yok”

Kerman,”TOKİ Mağdur Edildi.”

Jandarma Pazaryerinde KADES’i Tanıttı

Dünya Ormancılık Günü Kutlandı.

AK Parti’nin İftar Yemeği Bu Akşam

Nova Elektrik İpsala Organize Sanayi Bölgesine Geliyor.

Mahalle Miting Programları Belli Oldu.

İpsala’da Devamsız Öğrenciler Yakın Takipte

İMYO’da Öğretim Elemanları ve Kalite Toplantısı Yapıldı.

Şener "Ben Bilirim" İsimli Yarışma Programında Birinci Oldu

Kerman, İpsala İçin 61 Vaad Verdi.

Şehit Aileleri ve Gaziler İftar Yemeğinde Buluştu.

İpsalaspor Play-Off’ta

Vatandaşlara Tarım İlaçlaması Eğitimi

Sigara Ve Tütün Ürünlerinde Yeni Dönem Başlıyor!

SSK'lı Anneler İçin Yarı Zamanlı Çalışma Ve Tam Maaş Fırsatı

Kerman,”İpsala Havsa’dan Geri Kalmasın”

Dünya Tarihine Altın Harflerle Yazılan Destan: Çanakkale

Sevgili, Sınırın Son Noktasında İftar Yaptı.

Başhekim Sungurlu’dan Yüksekokula Ziyaret

Kaçak kazı eserleri!

AKÇEŞME KÖYÜ MUHTAR ADAYI CENGİZ ENGİN AZALARINI TANITTI

Kerman,”Huzur evini Mutlaka Yapacağız”

Tıp Bayramı Kutlandı.

Yükleniyor

Meralar Gübreleniyor.

Balkan Şehitleri Törenlerle Anıldı.

"‘Edirne’ye Bir Başka Sevdalıyız"

Edirne’nin Nüfusu Arttı

MEM’de 2. Yarı Yıl Buluşması

İpsala Çikolataları Görücüye Çıktı.

İpsala’da Yılsonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı.

Mert Soylu, ‘Turkuaz Kart’ını Teslim Aldı

Edirne de Verem Eğitimi ve Farkındalık Haftası Etkinliği Yapıldı.

Devamsız Öğrenci Sayısı 100’e Düşürüldü.

AKÇEŞME KÖYÜ MUHTAR ADAYI CENGİZ ENGİN AZALARINI TANITTI

Bu Acıya Yürek Dayanmaz

Cengiz Engin Akçeşme Köyü Muhtarlığına Aday Oldu

Keşan’da Sayısaldan 3 milyon 289 bin TL kazandı

Yorçu’nun 2.imza günü, 10 Ocak’ta Keşan’da Düzenlenecek.

CHP’de Keşan’ın Belediye Başkan Adayı Özcan Oldu.

Sonay Can’dan 2. kitap:

Keşan’da Dekoratif El Sanatları Ahşap Boyama Süsleme Kursu Yoğun İlgi Görüyor

Geçmiş Olsun Eyüp Abi..

Doğum Gününü Kutladığı Akşamın Sabahı Ölü Bulundu

Sigara Ve Tütün Ürünlerinde Yeni Dönem Başlıyor!

SSK'lı Anneler İçin Yarı Zamanlı Çalışma Ve Tam Maaş Fırsatı

Edirne Tarımın Başkenti Olduğunu Gösterdi

Partilerde Liste Çalışmaları Başladı.

B Sınıfı Ehliyetlileri Sevindiren Haber…

Şiddetli fırtına uyarısı

İşte AK Parti’nin ilçe Belediye Başkan Adayları

Türkiye Nüfusu 85 Milyon 372 Bini Geçti

Bu Gece Miraç Kandili

Unutmayacağız!

İpsalaspor Play-Off’ta

YENİ KARPUZLU ŞAHA KALKTI

İl Turnuvasında Dereceye Girdiler.

Mega Genç İle İpsala Yenişemedi.

Galibiyette Rol Oynadı

İpsalaspor Ve Keşan İdmanyurdu Hazırlık Maçı Oynadı

İpsala Spor Salonu Onarılacak, Stada 250 Kişilik Tribün Yapılacak

İpsala Şehir Stadına Tribün Yapılacak, Salonun Zemini Yenilenecek.

İpsala’da Voleybol Turnuvası Düzenlenecek.

İpsala Spor B Grubunda Mücadele Edecek.

Gazeteci Yavaşer Haklı Bulundu.

Başkan Özlem Becan’a Teşekkür Plaketi

Tahsisli Makam Aracı Geri İstenen Becan’ın “Emektar” Paylaşımı…

TYBB Edirne Şubesi'nin 4.Gazetecilik-Vefa Ödülleri Uzunköprü’de Sahipleri İle Buluştu

CHP'li Başkan Yardımcısına Açılan Dava Sonuçlandı

Trakya Gazeteciler Derneği’nden Gazeteci Yavaşer’e Destek

TGD'den Kınama

Sabriye Cemboluk Uzunköprü’den sonra Enez’de de okurlarıyla buluştu

Erçetin, Uzunköprü’de “Yalan”ı Söyledi.

Dualarımız Meslektaşımız İçin

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13
1.Galatasaray 30 26 1 3 48 81
2.Fenerbahçe 30 25 1 4 54 79
3.Trabzonspor 30 15 11 4 11 49
4.Beşiktaş 30 14 12 4 4 46
5.Kasımpaşa 30 12 11 7 -2 43
6.İstanbul Başakşehir 30 12 12 6 3 42
7.Rizespor 30 12 12 6 -11 42
8.Antalyaspor 30 10 9 11 2 41
9.Adana Demirspor 30 9 9 12 7 39
10.Alanyaspor 30 9 9 12 -4 39
11.Sivasspor 30 9 10 11 -7 38
12.Samsunspor 30 10 14 6 -6 36
13.Kayserispor 30 10 11 9 -7 36
14.Ankaragücü 30 7 11 12 -3 33
15.Hatayspor 30 7 11 12 -4 33
16.Konyaspor 30 7 11 12 -11 33
17.Gazişehir Gaziantep 30 8 15 7 -10 31
18.Fatih Karagümrük 30 7 14 9 -4 30
19.Pendikspor 30 7 15 8 -27 29
20.İstanbulspor 30 3 20 7 -33 13